Şimdi Ara

6 GÜN ÖNCE SATTIGIM ARABAM MOTOR KİTLEMİŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
11.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıfır araba kapıda yanar kitler motor biter
    Hiçbir şeyin garantisi yok
    Gönül ister alanda kulllansin ama yapacak bişey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Material-Engineer kullanıcısına yanıt

iPhone’da telefon konuşmaları nasıl kaydediliyor, bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avukata sorun. Öncesinde arabuluculuk oluyor mu bu davalarda öğrenin. Varsa yasal ortamda arabulucu ile çözün. Geçmiş olsun

• cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Tamam yarin soracağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cuma günü 7000 km de 2021 model yıllık bakımdan da 2 gün önce çıkmış bir megane sattım. Alan dün telefonla aradı. Bu arabanın motorunda sorun mu var ? Araba boğuluyor. Ne saçmalıyorsun ya ? dedim. Araba 7000 km de 2021 bakımdan yeni çıktı expere soktun ve araba boğuluyor ? Start stop devreye girmiş olmasın dedim. tamam kardeş kusura bakma dedi kapadı. Beni mi denedi gerçekten gerizekalı mı anlamadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    Ya dostum s. Git de kapa telefonu. 285bin km de arabanın garantisi mi olur. Mahkeme demeyecek mi oğlum sen gerizekalı mısın 200 küsür binde araba aldın sorun çıktı diye buraya geliyosun. Hiçbişey olmaz bidaha beni qrama de kapa telefonu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bennett.antony B kullanıcısına yanıt
    Evet bu km ye bu aracin fabrikası bile garanti vermez. Ben içini bilemem motorun. bakımları yapılı herhangi bir problemi olmayan araçtı. Benden sonra 6 gün içinde zorlamış olabilir araba yaglama yapmamis olabilir hersey olabilir. 300 bine yakin km si var arabann 15 yaşında her an hersey yapabilir

• Araç satarken mutlaka ekspertiz yaptırın, yarın birgün delil olarak sunacak bir belgeniz olur elinizde

• hiç birşey tuturamaz

• Bunlar araba, aldıktan 5 dakika sonra bile bozulabilir. Kesinlikle yanaşmayın.

• Megan 2 özellikle dizel ise olabiliyor gerçekten. Hele otomatikleri kronik sorunlu araç. Bende zamanında almıştım. Aldığım gün kaloriferi bozuldu adam parasını verdi. 2 gün sonrada vites elimde kaldı onu da ödettim. 6 gün sonra yatak sarması tamamen şansta olabilir. Sizin açınızdan demiyorum, motor ömrünün sonuna yaklaştığını anlayan da kasıtlı olarak öyle satabilir. Tamamen kişinin inisiyatifine kalmış bir şey.

• Vermez isen senin ben de gitsin versin hiç bir şey çıkmaz

• 285.000'de megane 2 ile 150 yapmak da ne bileyim   6 günde bir motoru sıkıştırırsan her şey olabilir.

• dr0742 D kullanıcısına yanıt
    6 güne gerek yok hocam 15 dk eski arabayi Limitlerde sür zaten motoru eline alırsın. Ben kullandığım süre boyunca 130u gectigimi çok nadir hatirliyorum oda anlıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanyuce35 -- 28 Aralık 2022; 9:41:58 >
  • 150 dediği full dip gaz 180 falandır. Bilemezsin belki adam 1 saat böyle kullandı. 300.000 km'de ki araç dayanmamış olabilir. Ben olsam hiçbir şeye karışmam

• Arabayı bilmiyoruz, satanı-alanı tanımıyoruz. Alan nasıl kullandı fikrimiz yok. Sadece burada yazılanlarla bir sonuca, tahmine varılamaz.

Biri vekaletle 2 sefer araç sattım. İkisinde de ilana çıkmadan önce eksper yaptırdım. İkisinde de alıcıya mutlaka eksper yaptırmasını, aksi halde noterdeki satış kağıdına alıcının eksper yaptırmak istemediğini, bu sebepten dolayı satış sonrası en ufak bir arıza verirse satıcı olarak her hangi bir sorumluluğumun olmayacağı bilgisini yazdıracağımı belirttim. Zira iki araba da 150000 km üstüydü ve 10 yaşını geçkindi.

Sonuç olarak biri ekspere gerek yok dedi. Diğeri eksper yaptırdı ve öyle satın aldı.

• Eğer gerçekten gizlenmiş bir kusurdan dolayı araba arıza yaptıysa mahkemeye vererek paranın tamamını sizden tahsil edebilir. Bunu da bilirkişi yoluyla yapabilir.

Fakat bilirkişi aracın gizlenmiş bir kusuru olmadığına kanaat getirirse bir kuruş bile alamaz.

Benim tavsiyem mahkemeye bırakmak veya neden böyle bir sorun olduğunu öğrenip ona göre davranmak.

• Bunlar eski kızıldereli numaraları.

Davalar tamamen delil ve tanık ile yürüyen şeylerdir.

Sıfır araç satmadınız, kilometresi belli. Garanti vermediniz.

Bırakın kıvransın.

• Server.Bedii kullanıcısına yanıt
    Hocam usta enjektör işemiş olabilir dedi vs. Bendeyken ben 1 ay önce enjektör bakımı yaptırmıştım. Bunu yaptirdigim dükkanın kamerasi ile gösterip kanitlayabilirim. Yani ben gereken herseyi yaptirdim sorunsuz biniyordum . Bilirkişiye kamera kaydi v.s sunabilirmiyim bu sekilde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.