Şimdi Ara

6 inc üzeri tlf tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anneme almak icin 6 inc ve uzeri 600-700 tlyi gecmeyecek hangi tlf tavsiye edersiniz. Onun icin arada facebooka girmek ve foto cekmek onemli ( yastan dolayida 6 inc ve uzeri buyuk ekranda daha rahat ediyor ), baska amacla pek kullanmaz. Aklimda dark evo p6 veye asus fonepad var . ikiside n11 gibi sitelerde 600-700 tl ye bulunuyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dark piranha gibi markalari onermem, ikinci el mate bulsan on numara telefon 2 gundur elimde
    Harbiden 2 gundur dizustu bilgisayarimi acmiyorum
    Sarj olay zaten daha iyisi var mi bu ebatta bilmiyorum
    4050mah lipo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 inc nokia 1320 de bakılabilir. mate bulabilir misihn bilmiyorum ama sanmıyorum en azından ben bulamadım :) matede iyidir.
  • Huawei mate ve nokia güzel seçim ama, mate 2. el almak istemiyorum. Nokiada da wp8 kullandığı için sıkıntı. Annem 70 yaşında ve şu an huawei g301 kullanıyor androidi yeni anlamışken wp8 öğrenmesi sıkıntı olur. Dolayısıyla android kullanan bir telefon terciğimiz. Dark evop6 için iyi yorumlar vardı facebook ve foto için yeterli olur gibi gelirken, asus phonepadi görünce biraz kafam karıştı. Açıkçası çinli markaları beklemeye değermi yazın giriş yaparlar herhalde, oda ayrı konu.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • HUAWEİ TEMMUZ GİBİ BÜYÜK İHTİMALLE MATE 2 BEKLİYORUZ İNŞALLAH GELECEK İSTERSEN Bİ ARAÇTIR GELDİĞİNDE BEN İLK GÜNÜ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA ORT. 1100-1200 GİBİ FİYAT BAŞLANGICI OLUR BİLGİN OLSUN.
  • Mate 2 cıkacaktı sanırım iyi bi tercih olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.