Şimdi Ara

6 pin ekran kartı kablosu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. arkadaşım için aldığımız msi marka 6870 ekran kartının kutusundan çıkan 6 pin ekran kartı kablosunun ekran kartına takılan 6 pinlik girişin içindeki 1 pin eksik ama toplam 6 kablo çıkıyo 2si aynı yerden.acaba problem yaratırmı cevaplarınız için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güneş__ -- 7 Şubat 2011; 0:05:18 >

• Yok sorun yaratmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 7 Şubat 2011; 0:10:27 >
  • suleymangonca

peki bunun sebebi nedir yani tüm kartlardamı böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi güneş__ -- 7 Şubat 2011; 0:18:40 >
  • Bende bir ara öyle olduğunu görmüştüm.hatta şey demiştim niye 5kablo temas ediyorsa 6pinlik diyorlar dedim.Iyice baktım taktım.Sebebini bilmiyorum ancak şu var zaten 1eksik se mesela yanlış üretim olsa kart çalışmaz.diyorum ya bende ona dikkat etmiştim aynen öyleydi.
  • hatalı üretim olabilir bence yeni bir tane 6 pinli güç giriş alın öyle takın bir şey olmaz diyip ilerde sorun yaşayabilirsiniz kartı hızlandırdınız yeterli güç gelmeyebilir gene size kalmış bir tercih
  • o da doğru. toplam 6 kablo ama 2 si 1 pinde umarım hatalı üretim değildir
  • Kablo linki verirmisin hangisi renklere bakicam köprü varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün arkadaşımda yarın atmaya çalışıcam
  • Netten aynısına baksanda olur bana 2ucu görünsün yeter
  • bir sorun yok hepsi öyle, bir pin boşta. yeni kabloya gerek yok. ben 1 yıldır kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.