Şimdi Ara

6. Viteste Arabanın Yakit Harcamadığı Doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bir için sanayideydim, usta bana senin şanzimanin eski tip 5 vites, elimde çıkma 6 ileri şanzıman var seninkine takarda 6.viteste hiç yakit yakmaz, sadece o vitese çıkıncaya kadar ne yakarsa onu yakar dedi. Arabalarin acemisi olduğum için sizlere danışmak istedim. Kaç paraya bu şanzimani taktirsam kazık yememiş olurum?

• Usta senle kafa bulmuş dostum
  • Kesin birisi "7 vitesli şanziman alirsan yakit yakmadiğı gibi üretecek ve depon dolacak ama taşma tehlikesi var" şeklinde bir espiri yapmaya hazirlaniyordur, önünü kesiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Usta senle kafa bulmuş dostum

Katiliyorum, bu mantiga göre 7 viteslinin mazot üretmesi lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Kesin birisi "7 vitesli şanziman alirsan yakit yakmadiğı gibi üretecek ve depon dolacak ama taşma tehlikesi var" şeklinde bir espiri yapmaya hazirlaniyordur, önünü kesiyim.

8 ileri ZF esprisi reserved.
  • Usta dalga gecmis
  • Konu troll
  • Böyle konuları gördükçe sanayideki usta geçinen bir çok kişinin arabadan anlamadığı fikrine kapılıyorum.

Ya bu usta geçinenler gerçekten arabadan anlamıyorlar ya da karşısındaki bilgisiz görüp dolandırmaya çalışıyorlar.
  • Hay maşallah 😁😁 hic fizik derside almadin demekki zamaninda. Konu eksigin var senin fizikten kardesim :D
  • 7. viteste yakıt üret...
    Pardon üstte uyarı yapılmış.
  • Hocam 6. Viteste sakin sakin gidersen araç çok az yakar. sabırlı olursan uzun yolda çok çok az yakarsın. O anlamda demiştir belki diyerek iyi niyetli yaklaşayım diyorum.

Kafamıza göre vites sistemini değiştirebilir miyiz, ilk defa duydum.

6. Vites de yakıtı etkiler ama esas olan motorun az ya da çok yakmasıdır.
    Benim için mit olan, ve asla öğrenemediğim seat exeo konusunu sorayım yeri gelmişken. 1.6 hitler motorun tek 6 Vites uygulamasıydı galiba. Kullanan var mı? Devir,hız,yakıt bilgisi verebilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BojanBogdanovic -- 3 Aralık 2014; 20:03:33 >
  • 10 ileri dsg ile ülkenin yakıt sorunu kalmayacağı esprisi de gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

Hocam 6. Viteste sakin sakin gidersen araç çok az yakar. sabırlı olursan uzun yolda çok çok az yakarsın. O anlamda demiştir belki diyerek iyi niyetli yaklaşayım diyorum.

Kafamıza göre vites sistemini değiştirebilir miyiz, ilk defa duydum.

6. Vites de yakıtı etkiler ama esas olan motorun az ya da çok yakmasıdır.
    Benim için mit olan, ve asla öğrenemediğim seat exeo konusunu sorayım yeri gelmişken. 1.6 hitler motorun tek 6 Vites uygulamasıydı galiba. Kullanan var mı? Devir,hız,yakıt bilgisi verebilecek?
    Usta; Yokuş aşağı giderken gaz akışının kesildiğinden bahsetmek istemiş...Bu işe vitesi de eklemiş...
  • Konu sahibinin attığı mesajları inceledim ve sonuç;

Konu da konu sahibi de troll, vaktinizi boşa harcamayın.
  • Usta doğru söylemiş. Zaten 6 ileri şanzımanın üretimenin amaci odur. 6 vitesin amaci yakıtla sınırlı kalmayıp, çevre kirliliğinin önüne geçmek, ekonomiyi ayakta tutmak, boşa alıp az yakmak yerine 6 alarak hem ekonomi hemde güvenlik tedbiri almak gibi birçok etkin amaci vardır.
  • Kamyonlar neden 10 vites üstü sanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Usta doğru söylemiş. Zaten 6 ileri şanzımanın üretimenin amaci odur. 6 vitesin amaci yakıtla sınırlı kalmayıp, çevre kirliliğinin önüne geçmek, ekonomiyi ayakta tutmak, boşa alıp az yakmak yerine 6 alarak hem ekonomi hemde güvenlik tedbiri almak gibi birçok etkin amaci vardır.
    Bizim usta da "Kontağı çevirmeyince araba yakıt harcamıyor." demişti... Denedim, doğruymuş.
  • Nick konu uyumu... Ustanız sizi tokatlamak istemiş, bu kafayla giderseniz tokatlanabiliteniz çok yüksek. Trollük yapıyorsanız da yapmayın hocam vaktinize yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Konu troll

Forumda malesed bir trol paranoyasi oluşmuş. Tamam çok safsin hiyarsin diyin de trolluk nedir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunc52

Usta doğru söylemiş. Zaten 6 ileri şanzımanın üretimenin amaci odur. 6 vitesin amaci yakıtla sınırlı kalmayıp, çevre kirliliğinin önüne geçmek, ekonomiyi ayakta tutmak, boşa alıp az yakmak yerine 6 alarak hem ekonomi hemde güvenlik tedbiri almak gibi birçok etkin amaci vardır.

Forumun hakkini veren birisiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.