|
Bildirim
|
Kızılaya düzenli kan bağışlardım. Bir küçük içinde trombosit ta ki Samsun Tıp Fakültesinde bir kardeşimin ağlayarak param olmadığı için anneme kan vermiyorlar dediğini duyana kadar. Kızılaya sordum benden bedavaya aldığınız kanı (karşılığında para istemiyorum) hastalara ücretsiz vermiyor musunuz? Cevap olarak; Vırt zırt şu bu evet. O gün kızılay bitti.
Allah bu miniğe ve tüm hastalarımıza acil şifalar versin. |
destek için öne çıkaralım arkadaşlar
|
Kardeşim senin ben bu iddian üzerine gidip araştırdım, keşke sen de aynısını yapsaymışsın olaya şahit olunca:
Hastaların kan ihtiyacı olduğu zaman (hangi hastanede tedavi görürlerse görsünler,hasta kan bağışçısı olsun ya da olmasın) hastane Türk Kızılayı Kan Bağışı Merkezlerinden resmi talepte bulunur ve stoklar dahilinde talep edilen kan ihtiyaç sahibine iletilmek üzere hastanelere gönderilir. Hasta ve hasta yakınından herhangi bir ücret talep edilmez. Şu anki çalışma şekli ile Hastanelerin hastalardan kan ücreti talep etmesi kesinlikle yasal değildir. Böyle bir durum söz konusu olduğunda ilgili hastanenin İl Sağlık Müdürlüklerine bildirilmesi uygun olacaktır https://www.sikayetvar.com/turk-kizilayi/turk-kizilayi-parayla-kan-satiyor |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otis abi -- 9 Ekim 2018; 17:8:2 > |
|
|
|
|
|
|
|
|