|
Bildirim
|
Bakımları doğru duzgunyapıldığı sürece yağını suyunu triger, devir daim, baskı balata bunlar düzenli değiştirildiği sürece motor en az 250.000 kilometre gitmesi lazım örnek vereyim benim eniştem 2000 yılında sıfır skoda octavia aldı şuan 237.000 kilometrede araba ne rektefiye gördü ne yağ yaktığı var sıfır gibi duruyor ama aracına çiçek gibi bakıyor orasıda var yani diyeceğim o ki bir araca doğru düzgün bakıldığı sürece 60.000 kilometrede motor kesinlikle bitmez.
|
Yağ kalmamış diyince bana arkadaşımın hyundai getz aracını aklıma getirdin aracı yağ eksiltmesi yapıyordu bigün piknik dönüşü seyir halindeyken takır tukur tak tak tak tak ses gelmeye başladı stop etti yağ seviyesine baktık hiç yağ kalmamıştı neyseki bagajında yağ varmış yağı doldurduk çalıştırdı motor saat gibi çalıştı yani halende sorunsuz kullanıyor aracını 2010 yılından beri ne rektefiye yaptırdı ne bişey ben bile hayret ediyorum bu güne kadar motoru nasıl yemedi o araba |
Vw motorlari erken biter cunku.
Polo gti ler 100bini cikarmiyor. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Ocak 2018; 21:15:5 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|