Bildirim
60 hz 82 ekran vestel hd ready tv'de ps3 ne kadar verimli olur?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
bende toshiba 82 hd ready kullanıyorum hicbir sıkıntı yok.gonul rahatlıgıyla takıp kullanabilirsin -
zaten oyunlarınların tamamına yakını 720p @60hz o yüzden sorun olmaz
Belki renk kalitesi falan düşük olabilir (ama sanmıyorum o ayrı) bir kaç ayarla kendine göre yaparsın onuda -
pixellence varsa onu açmayı unutma. çok fark ediyor. bir de film ve oyun modunu kapatmayı. -
Benimde kullandığım televizyon vestel 82 ekran hd ready.hiç sorun yaşamadım -
Bendede aynı televizyon var,hiç sorun yaşamadım çünkü oyunlar genellikle 720 p oluyor -
Bende Philips 32" HD Ready var. hemen hemen aynı..
Hiç sorun yok, rahat rahat oyna.... -
Ben şahsen 82 vestel crt tüplü tv'de ps3 ümü sadece 1 kere kullandım,görüntüden dolayıda direk kaldırdım.
O şekilde 1 sene bekledim chip taktırmadım vs...Dün Samsung 51'' D550 (130) ekran FHD plasma 3d aldım.şimdi Rock'n Roll diyecem :)))
İnanın bana,bir Ultra fanatik olarak Crt )tüplü) tv lerinizde oynayıpda zevkinizi kaçırmayın...İmakanınız varsa 82 101 106 ve üstü plazma tv almaya bakın...
Kalın sağlıcakla -
hepinize tek tek teşekkür ederim. fifa ve pes'ten başka oyun almayı düşünmüyorum bu oyunlarda çok bariz bir kalite farkı yaşamam değil mi? -
Yaşamazsın hocam , zaten o oyunlar 720p .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X