Şimdi Ara

60 hz 82 ekran vestel hd ready tv'de ps3 ne kadar verimli olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 60hz 82 ekran Vestel Hd Ready tv var ve ps3 alacağım acaba destekler mi desteklerse de full hd tv'lerden çok bariz bir kalite farkı olur mu? şimdiden teşekküreler.
    bu arada ps3'te oynaycağım oyunlar fifa 12 ve pes 12 olacak. bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım acaba?

• bende toshiba 82 hd ready kullanıyorum hicbir sıkıntı yok.gonul rahatlıgıyla takıp kullanabilirsin
  • zaten oyunlarınların tamamına yakını 720p @60hz o yüzden sorun olmaz
    Belki renk kalitesi falan düşük olabilir (ama sanmıyorum o ayrı) bir kaç ayarla kendine göre yaparsın onuda
  • pixellence varsa onu açmayı unutma. çok fark ediyor. bir de film ve oyun modunu kapatmayı.
  • Benimde kullandığım televizyon vestel 82 ekran hd ready.hiç sorun yaşamadım
  • Bendede aynı televizyon var,hiç sorun yaşamadım çünkü oyunlar genellikle 720 p oluyor
  • Bende Philips 32" HD Ready var. hemen hemen aynı..
    Hiç sorun yok, rahat rahat oyna....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full HD Lcd Tv ve Pc uyumu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben şahsen 82 vestel crt tüplü tv'de ps3 ümü sadece 1 kere kullandım,görüntüden dolayıda direk kaldırdım.
    O şekilde 1 sene bekledim chip taktırmadım vs...Dün Samsung 51'' D550 (130) ekran FHD plasma 3d aldım.şimdi Rock'n Roll diyecem :)))

İnanın bana,bir Ultra fanatik olarak Crt )tüplü) tv lerinizde oynayıpda zevkinizi kaçırmayın...İmakanınız varsa 82 101 106 ve üstü plazma tv almaya bakın...

Kalın sağlıcakla
  • hepinize tek tek teşekkür ederim. fifa ve pes'ten başka oyun almayı düşünmüyorum bu oyunlarda çok bariz bir kalite farkı yaşamam değil mi?
  • Yaşamazsın hocam , zaten o oyunlar 720p .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.