Şimdi Ara

60 HZ ve 144 HZ Monitörlerin CSGO FPS'ye etkisi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar duyduğuma göre CSGO'da 60 hz monitör kullanıyorsak sistemimizin stabil olarak 60 FPS vermesi yeterli dediler. Yani çok çılgın bir kasa toplayıp 150-200-250 FPS'leri görmenin 60 hz bir monitörde etkisi olmaz, o FPS'lerin etkisini yaşayabilmen için 144 hz monitör alman gerekiyor dediler. Bu konuda sizlerin görüşlerini almak istiyorum buyurun;

• Her denilene ne inanıyorsun? Biz boşunamı uğraşıyoruz 250-300 fps almaya. 144 hz monitör alırsan csgoda devrim yaşamış gibi olursun.
  • +1 hocam sana katılıyorum,144 hz monitore geçiş yaptım gercekten cok fark ediyor twitch yayını yaparken,60hz bakıyorum garip geliyor
  • Alakası yok. 60hz monitör kullanıyorum fps 300ü görüyor. Fps 150-200e düştüğünde hemen etkisini anlıyorsun
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    yok abi demek istediğim 144 hz monitorde 2 katı tazaeme hızlı yanında 60 hz monitor olunca daha bir soluk ve bos geliyor,anlamıyorsun akıcılık olup olmaıdıgını.
  • Bazı twitch yayınlarında akıcılığı hissedebiliyorsun bazılarıysa normal. Onun farkı da bu hz olayından zaten. Bende en yakın zamanda geçmeyi düşünüyorum. Cs'go da ta ki ping problemi çözülürse.
  • XenomorpheuS kullanıcısına yanıt
    Yayıncının monitörünün yenileme hızından mı bahsediyorsun yoksa kendi monitörünün mü? Kendi monitörünü değiştirmeyi düşündüğüne göre yayıncının monitöründen bahsediyorsun. Yayıncının monitörüyse senin izlediğin bir fark olmaması lazım. Twitch yayınları 60 ya da 30 fps zaten genelde. Sen adamın gözünden izlemiyorsun sadece video 30-60 fpslik bir video izliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Alakası yok. 60hz monitör kullanıyorum fps 300ü görüyor. Fps 150-200e düştüğünde hemen etkisini anlıyorsun

144 monitörde o kadar düşüş anlasılmıyor yırtılma vs olmadıgı için. Eklemek istedim :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı şeyler hakkında konuşuyorsunuz.
    Ne hz için fps nede fps için hz ye gerek yoktur. Olursa güzel olur o ayrıdır.

60hz 300fps de 144hz 100fps de çöp

profesyonel değilseniz sadece zevk amaçlı 144 hz alın çünkü 144hz sizi kral yapmayacak.
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt
    Yayın 60fps ayarlı olduğunda yine de farkediyor ki bu olay onu da söylemek istedim. Normaline göre farkı farkedebiliyorsun hocam.
  • 60 fps nin üstü gereksiz olduğunu düşünüyorsan fps yi 60 a kitleyip bi oynamayı dene bakalım oynayabilcekmisin.Fps akıcılığa çok etki ediyor 60hz monitörde bile ne kadar çok fps o kadar iyi oyun
  • ZEIII kullanıcısına yanıt
    60 hzde 130 fp ile 144 hz 130 fps arasında dağlar kadar fark var
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    İlliki vardır ama ikiside çöptür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.