Şimdi Ara

60 NETİ NASIL 75+ YAPARIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık eylülden beri girdiğim denemelerde 70+ göremedim. Konu konu çalışmama rağmen hala bu durumdayım ve şubat ayı da geldiğinden beri çok büyük stresim var. Ne gibi şeyler önerirsiniz?

• Süre sorunun varsa branş denemesi derim
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, süre sıkıntım sadece matematikte 345 branş denemeleri çözüyorum orada da 20 civarında netlerim var ama okulda olduklarımızda 20 yapamıyorum :(
  • Fkb
  • Up
  • Çok ciddi konu eksikleriniz yoksa tyt'yi branş denemeleriyle götürmenizi öneririm, bu size süre ve pratiklik kazandıracaktır. Denemelerde iyi analiz yapıp hangi konularınızda eksiklikler kaldığını bulabilir, farklı çözüm yolları öğrenebilirsiniz. Gereksiz stres yapmaya gerek yok, siz şimdiye kadar çalıştıklarınızın karşılığını elbet alacaksınız ancak bu vakitten sonra ayt'ye gömülmenin zamanı gelmiştir hocam. Ayt'yi ön plana almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-297F58E54 -- 28 Ocak 2020; 19:26:16 >
  • Çok teşekkür ederim
  • examacc20 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam, kolay gelsin.
  • Ben de aynı durumdayım sözelde eksiklerim var bi de geoda. Sözeli kapatsam 70e yükselir mi acaba
  • Ben de bu durumdayım, çözdüğünüz deneme yayınları neler ve matematik netleriniz ne durumda acaba?
  • SirDanielDD kullanıcısına yanıt
    Paraf, vip, okyanus, özdebir genel çözdüklerim okulda olanlar yani. Branş olarak da paragrafın şifresi ve 345 matematik branş denemelerini çözüyorum Türkçede netlerim 30+ ama matematikte en fazla 20 yapabiliyorum :(
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.