Bildirim
600TL AMD Kart
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
r7 370 alın -
700 ver 2. elden temiz bir r290 al. r370 felan yanına bile yaklaşamaz. -
O karta da baktım da sanki r9 270x daha iyi. Öyle değil mi? -
2. kartlara güvenmiyorum. Sorunlarla uğraşmak istemem açıkçası ama güzel bir alternatif. Performans olarak çok cezbedici. Ama x860k gibi de bir işlemci var bilemedim. -
2side aynı performansda sayılır 370 daha güncel daha iyi -
2.ci elden 280x falan alınabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
r9 270x daha iyi bir seçim olacaktır bence performansı r7 370den biraz daha iyi ama enerji çekimi çok karar senin :) -
270x in ve 370 in gpu larına baktım. Yanlış anlamadıysam 270x daha iyi. Dolayısıyla 4gb belleği daha iyi taşıyacaktır diye düşünüyorum. Yanılıyor olabilirim ama sanmam.
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
2. kartlara güvenmiyorum. Sorunlarla uğraşmak istemem açıkçası ama güzel bir alternatif. Performans olarak çok cezbedici. Ama x860k gibi de bir işlemci var bilemedim.
2. elden çok kart alıp sattım. Sadece 1 kere satan arkadaşın eksik yönlendirmesinden dolayı sorun yaşadım. İşlemci n kötü olmasa en iyisi r290 dı ama bence r270x-370 gibi bir kart alacaksan mutlaka 2. el al. O kartlar sıfır fiyatını hak etmiyor. -
Öyle yapacağım sanırım.
270x 4gb bulabilirsin o fiyata zorlarsan veya indirimde arada r9 285 falan denk geliyo 600 civarına biraz piyasayı kovala (r7 370 alma 270x daha iyi) -
psu kaç wat bilmiyorum ama en azından 285 bak derim -
Sapphire R9 270x Dual-X 4 GB 256 Bit
R9 285 planlarım arasındaydı vatanda 600 küsur liraydı ama fiyatı arttı.
hocam bana r9 270x daha iyi diyip burda 370 daha güncel daha iyi nasıl oluyor hocam. -
Tamam işte. R9 270x biraz daha iyi ama 370 daha güncel demiş ben mi yanlış anladım acaba?
hmm peki r9 270x 4gb mi yoksa r9 380 4gb mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyranlıMirage -- 30 Kasım 2015; 22:33:13 > -
-
r9 380 tabii ki bence. Zaten r7 370 le çok benzer performans var. Ama arada baya fiyat farkı var ya.
Bir de ikisinde de 4gb bellek olunca işin rengi biraz değişir. r9 270x biraz öne geçer diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 1 Aralık 2015; 0:21:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X