Şimdi Ara

60x60 Panel Led Trafo Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Okulumuza depreme dayanıklılık konusunda güçlendirme yapıldı. Bu esnada elektrik sistemi de yenilendi tabii ki. Bütün sınıflarda 60x60 panel ledler kullanılıyor. Her sınıfta 6 adet var. Ancak şöyle bir sorun ortaya çıktı. Yapıldığından yaklaşık 4-5 ay kadar sonra yavaş yavaş, tavan ledleri sönmeye başladı. 2 yıl geçmiş olmasına rağmen her sınıfta en iyi ihtimalle 2 tane sağlam led panel kaldı. İhtiyaç duyulduğunda kullanılmayan alanların trafolarını (driver) söküp diğer sınıflara takarak ihtiyacımızı gideriyoruz, ancak artık trafo alma ihtiyacımız doğdu. Trafoyla birkaç elektrikçi gezdim, ellerinde olmadığını söylediler ve bana bütün değerlerin birebir tutması gerektiğini belirttiler. Çok anlayamıyorum, internette araştırdığımda zaten bu markanın trafosunu bulamıyorum. Değerlerden 2 si tutsa 3. 4. değer tutmuyor. İşin ehli arkadaşlardan yardım istiyorum. Hangi trafoyu takmalıyız ki ihtiyacımız görülsün. 15-20 tane alacağız en azından. Trafonun değerlerini ve fotoğrafını ekliyorum. Yardımlar için teşekkürler.

Markası: FABBY

Power: 40w

Input: AC175-265V 50/60Hz

Output: DC108-160V 230 mA+-%5

TC: 75 °C TA: 45 °C (MAX)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimYılmaz71 -- 31 Ekim 2024; 15:38:8 >

• 2 değer tutsa yeter.

Birincisi çıkış akımı ,,, 230 mA olacak..

İkincisi çıkış gerilimi 108-160 arası olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aliexpress'de mevcut. 5 Adet sınırı olduğu için farklı isimler ile bir kaç sipariş yaparsınız.

60x60 Panel Led Trafo Sorunualiexpress.
    Led'ler için sürücü 8-25W 18-36W 36-50W adaptör transformatörü güç kaynağı ünitesi 250mA 300mA aydınlatma trafosu - AliExpress 39
    https://tr.aliexpress.com/i/1005007295076663.html
  • Teşekkürler.

• sıkıntı trafolar değil ledler zamanla sönüklenmesi kalitedendir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.