Merhabalar. Okulumuza depreme dayanıklılık konusunda güçlendirme yapıldı. Bu esnada elektrik sistemi de yenilendi tabii ki. Bütün sınıflarda 60x60 panel ledler kullanılıyor. Her sınıfta 6 adet var. Ancak şöyle bir sorun ortaya çıktı. Yapıldığından yaklaşık 4-5 ay kadar sonra yavaş yavaş, tavan ledleri sönmeye başladı. 2 yıl geçmiş olmasına rağmen her sınıfta en iyi ihtimalle 2 tane sağlam led panel kaldı. İhtiyaç duyulduğunda kullanılmayan alanların trafolarını (driver) söküp diğer sınıflara takarak ihtiyacımızı gideriyoruz, ancak artık trafo alma ihtiyacımız doğdu. Trafoyla birkaç elektrikçi gezdim, ellerinde olmadığını söylediler ve bana bütün değerlerin birebir tutması gerektiğini belirttiler. Çok anlayamıyorum, internette araştırdığımda zaten bu markanın trafosunu bulamıyorum. Değerlerden 2 si tutsa 3. 4. değer tutmuyor. İşin ehli arkadaşlardan yardım istiyorum. Hangi trafoyu takmalıyız ki ihtiyacımız görülsün. 15-20 tane alacağız en azından. Trafonun değerlerini ve fotoğrafını ekliyorum. Yardımlar için teşekkürler. Markası: FABBY Power: 40w Input: AC175-265V 50/60Hz Output: DC108-160V 230 mA+-%5 TC: 75 °C TA: 45 °C (MAX) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İbrahimYılmaz71 -- 31 Ekim 2024; 15:38:8 > |
Bildirim