arkadaşlar 6230i ile çalışan messenger prg. var mı acaba
Turkcell Messenger uyar mı? Çalıştırmak zor oldu ama başardım..
www.getjar.com war ordan bulabilebilrsin wap.getjar.com da war ordan qick download bölümüne 94 yaz umsg msn war onu yükle yalnız internet ayarlarıyla çlşır
www.TeknoPortal.com daki Agile-Turbo MSN 6230 icinde uygun hemde crackli full sürümdür
quote:
Orjinalden alıntı: leventacar
quote:
Orjinalden alıntı: himmetcalli
Peki arkadaşlar 6230 için var mı
umsg dışında lütfen
çünkü o deneme sürümü galiba 1 aylık
www.TeknoPortal.com daki Agile-Turbo MSN 6230 icinde uygun hemde crackli full sürümdür
Agile'nin Java destekli telefonlar için sürümü yok iken Teknoportal'da full sürümü nasıl oluyor ?
Programa falan gerek yok... GPRS aracılığı ile wap üzerinden wap.e-messenger.net adresine girip Msn'de online olabilirsiniz...GPRS tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz... Ben saatlerce bağlı kalıyorum faturaya çok büyük bir etkisi olmuyor.
tam download linkini verseniz baya iyi olacak yaw
Bilip bilmeden sallamayalım lütfen...................................
yaaaa turkcell o kadar dedi yok messenger çıkardık fln dedi ama bn kendi hesabımla messengere girremiom bnce çok aptalca olmuş o yaptıkları messenger şeii sn arkadaşın dediği gibi www.getjar.com a gir umsg yi indir keyfine bak fakat ordan indireceğim messenger 25 gün içince ipta oluo onuda diim keşke symbian lı bi tel alsaydın
ilgilenen herkese çok teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme