Şimdi Ara

63 bin kişilik Çamlıca Camii akşam namazında bomboş kaldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
18.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koy beleş otobüs, ver yarım ekmek köfte bak nasıl doluyor
  • kral çıplak !
  • Son dönemimizin özeti.
    Onca ekonomik problem varken, Türkiye’nin en güzel tepelerinden birine masraf kaynağı dev bir beton yerleştirmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camiye giden yolu paralı yaparsan kimse gelmez tabi puhaa😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 50 Yıl sonra ortadan kaldırıldığı günleri görürüz heralde.Yeni nesilin ne camiyle işi var ne dinle bunun sorumlusu günümüz Siyasal İslam.Dine Siyaset bulaştırırsan olucağı budur bundada Akp ye oy verenlerin çok büyük desteği oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 5 Şubat 2020; 9:13:35 >
  • Camiler dolmuyor diye ateistler kederli, işte böyle böyle imana getireceğiz sizi.

Camiler Cuma namazı, Bayram Namazı ve Teravihlerde kalabalık olur. Diğer vakitlerde boş kalması Müslümanların zafiyeti.
  • şu gercek ki dolmaz sadce insanları tüm istanbuldan taşıma ve yiyecek teklif edersen dolar.başka türlü olmaz.cumaları bakıyorum camiye alayı sahtekar yüzde 90ı zamanında kadın satanlar üçkağıtcılık yalancı dolandırıcı her türlü pisliğin yapan tipler geliyor yüzde 90i böyle.her türlü pisliği yap ondan sonra camiye gel.yüce yaradan bunları görmüyor mu zannediyorsunuz.tabi çevreyi insanları kandırmak için iyi taktik.ama yüce yaradanı kandıramazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 5 Şubat 2020; 9:33:31 >
  • Cami yapılmasına karşı değilim ama İbadet için yapılanı makbuldür gösteriş için değil.Avrupa yakasından Camlıca camisine gitmek için Avrasya tünelini kullanabiliriz hani şu %53 zam gelen halka hizmet için yapılan tüneli.Bugün Camlıca camisine ibadet için gitmek 100 TL.
  • Dedik zamanında... Ama böyle yazınca belirtince dinsiz oluyorsunuz tabi .. yetmezmiş gibi İstiklal’ın göbeğine de yaptılar cevresi beton leş bir görüntü.. Acaba orası doluyor mu ?ümmet kardeşler gidiyor mu asıl bunu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 5 Şubat 2020; 10:29:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Bu mesaj silindi.
    Bu durdurlamaz bir gerçek. Ama ateist nesil demeyelim de, tek tanrılı dinler hakkında gerçekleri öğrenen diyelim... bundan önceki nesillerin interneti, bilgiye erişimi ve bilgi paylaşımı gibi seçenekleri yoktu, cahil anne babaların hayallerindeki güzel dini biliyorlardı, türkçe anlamlarını bile bilmiyorlardı... ama gerçekler gizlenemez, artık yeni nesil Muhammed'in hayatını, kuranı araştırdıkça İslam'dan uzaklaşıyor. Aynısı diğer dinler için de geçerli. Bu yeni bilgi çağında çok hızlı var olan 3 büyük dinden hızlı bir uzaklaşma gerçekleşiyor. Eskiden ateist veya deist biri ile tanıştığında çok marjinal geliyordu, artık bizim şirkette yeni işe giren tüm yeni mezunlar ya deist, ya ateist. Bu durum hepimizin dikkatini çekiyor.

• Önce bunu video e çeken arkadaşda ahlak yoksunluğu oluşmuş ve video ya çekeyim kötüleyim derken bile dinden ne kadar habersiz olduğu görünüyor.

Ahmet Soyakyoutube
    Büyük Çamlıca Camisinde bir akşam namazı (08.08.2019)
    https://www.youtube.com/watch?v=y1XlF_E9hYo&feature=youtu.be

Video yu izlediğimde camide gayet güzel şekilde namaz kılan cemaat var.

PEKİ VİDEO YU ÇEKEN MAHLUKUN KADINLARIN NAMAZ KILDIĞI BÖLÜMDE İŞİ NE ?

Ben böylelerine ahlak yoksunu, hadsiz tipler diyorum.

• Cemaati olmayan cami kuru beton yığınından başka birşey değildir bu cami oraya yapılırken cemaati olmuyacagını herkes söylüyordu zaten yeri yüzünden ama kim dinler ki biz yaptık oldu anlayışı hakim aynı şey kanal İstanbul için de geçerli içinde rant varsa vatandaşa faydası var yok düşünülmez yapılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten buna inanan var mı? Cami tam dolmamış olabilir ama bu kadar olmasının imkanı yok

• Kimsenin dinle imanla işi yok, herkes günü geçiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pisikletçi

Gerçekten buna inanan var mı? Cami tam dolmamış olabilir ama bu kadar olmasının imkanı yok
    Yanlış biliyorsun. Istanbul'da mı yaşıyorsun? Cami'nin nerede olduğunu biliyor musun? Sabah namazında 2-3 kişi oluyor 65 bin kişilik camide, namaz kılmaya giden yakınlarım var, hiçkimse yoktu diyenler çok. Cami alakasız bir tepede, maksat heryerden gözüksün, ama kim o tepeye çıkar namaz kılmak için? Ancak çamlıca tepesine yakın oturanlar gider, ama onlar da tek tük...
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da yaşıyorum camiyi gördüm . Evet ulaşımı sıkıntı ama ben gittiğimde içi de dışı da kalabalıktı fotoğraf çekenler gezenler falan sadece namaz için gelen yoktu o yüzden o kadar boş olmaz diye düşünüyorum sabah namazı boş olabilir

• Geçen yaz kuzenimin kına gecesi Çamlıca tepesinde oldu, ben de merak ettim bu camiiyi, hazır gelmişken gideyim de bir namaz kılayım dedim. İçeride iki saf bile olamadık, yaz olmasına rağmen. Caminin çevresinde in cin top oynuyor, çok sakin bir yere kurulu, oradaki muhitin doldurabileceği bir cami değil. Üstelik Yeni Cami veya Süleymaniye gibi işlek bir yerde olmadığı için caminin tam kapasite olması mümkün değil.

Araştırdığım kadarıyla bu cami 100 milyon dolara mal olmuş, bakımına, temizliğine, personeline de kim bilir kaç para harcanıyor? Cami güzel ama gerekli değildi, kesinlikle israf edilmiş.
  • hayatımda gördüğüm en aşağılıkça yorumları burada okuyorum !
  • islam dini gösteriş ve ihtişam dini olmuş görmeyeli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.