Şimdi Ara

63 bin kişilik Çamlıca Camii akşam namazında bomboş kaldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
18.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    videoyu izledim

şu kara kuru çoluğunuzu çocuğunuzu bari camiye sokmayın be. cemaat namaz kılıyor cemaatin içinde çoluk çocuk ortalarda koşuşturup bağırıp çağırıyor. ayıp be. Osmanlı zamanında camide namaz kılan cemaatin içinde koşturan çocuk çocuk var mıymış, adamı ne yaparlarmış bir araştırın bakalım.

çocukken ninelerimiz ki kendisi 110 yıl yaşadı defalarca hacca gitti tam bir Osmanlı kadınıydı, namaz kılardı onların önünden geçemezdik misal. bize böyle öğretildi. namaz kılan kişinin önünden geçilmezdi. kendisi ile soracağımız bişey olurdu bitmesini beklerdik.

bu tipler kara kuru çoluk çocuğu cemaatin yanına park gibi doldurmuş oyun oynatıyor içerde inanılacak gibi değil ya utanmazlar. bu tiplere yapılan herşey boş yemin ediyorum adam olmaz bunlar sinirim kalktı yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş boş projeler camiler israflar Allah sizi ne yapsın!
    Bu yerlerin harcamalarını düşünün, temizliği bakımı gideri vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Bu mesaj silindi.
    Ahahahaha şu hayatta bir tek ateistleri anlayamayacağım sanırım.

Alayınız , topluluğun inandığı bir şeye ters gitmek için, ateistligin çok Cool olduğunu düşündüğü icin ateistsiniz.

Bu son dediğimi de her ortamda ben ateistim diyerek kanıtlıyorsunuz

• sioux kullanıcısına yanıt
    63 bin kişilik Çamlıca Camii akşam namazında bomboş kaldı

“7 yaşında kovulduğum camiye 70 sene sonra dönebildim. CEM KARACA “

Bırak cocuklar camide koştursun. Ben bile birgün çocuğum olduğunda camide namaz kılarken onun cami içersinde koşturmasının hayalini kuruyorum.

Cami öyle güzel bir yer ki onu anlamak için yaşamak gerekir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • k1mbu kullanıcısına yanıt
    öyle bir dünya yok dostum. boşa romantizm kasmaya gerek yok. camide çoluk çocuk koşturup gürültü yapamaz. namaz eda edilen birşeydir. bunu cem Karaca da sende ikinizde öğrenin. sen Hristiyan cemaatinde bir pazar günü kilise ayininde ortada koşturup gürültü yapan çocuk çocuk gördün mü? veya sinagogda? göremezsin neden adamlar yaptığı her işi ciddiyetle yapıyor bizim saçmalamakta üstümüze yok maşallah. ibadetimizide kendimize benzettik.
    bu çamlıca camiinde namaza gidersem bir gün içerde çocuk göreyim hemen güvenliği çağırıp şunları çıkarır mısın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 5 Şubat 2020; 16:48:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

Ahahahaha şu hayatta bir tek ateistleri anlayamayacağım sanırım.

Alayınız , topluluğun inandığı bir şeye ters gitmek için, ateistligin çok Cool olduğunu düşündüğü icin ateistsiniz.

Bu son dediğimi de her ortamda ben ateistim diyerek kanıtlıyorsunuz

Alıntıları Göster
    Anlarsın niye anlayamayasın birazcık ateist argümanlarına göz gezdir yabancılardan Richard Dawkins oku , Türklerden Efe Aydal'ı takip et bizi anlamak için eğer bizi anlarsan amacımızın coolluk degil çok sevdigimiz Türkiyemizin insanlarını , bize hainlik yapmış arapların dinine karşı uyandırmak aydınlatmak oldugunu anlarsın hadi kolay gelsin.

• Israf böyle birşey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

videoyu izledim

şu kara kuru çoluğunuzu çocuğunuzu bari camiye sokmayın be. cemaat namaz kılıyor cemaatin içinde çoluk çocuk ortalarda koşuşturup bağırıp çağırıyor. ayıp be. Osmanlı zamanında camide namaz kılan cemaatin içinde koşturan çocuk çocuk var mıymış, adamı ne yaparlarmış bir araştırın bakalım.

çocukken ninelerimiz ki kendisi 110 yıl yaşadı defalarca hacca gitti tam bir Osmanlı kadınıydı, namaz kılardı onların önünden geçemezdik misal. bize böyle öğretildi. namaz kılan kişinin önünden geçilmezdi. kendisi ile soracağımız bişey olurdu bitmesini beklerdik.

bu tipler kara kuru çoluk çocuğu cemaatin yanına park gibi doldurmuş oyun oynatıyor içerde inanılacak gibi değil ya utanmazlar. bu tiplere yapılan herşey boş yemin ediyorum adam olmaz bunlar sinirim kalktı yine
    Yav aynı sorun küçücük camilerde bile var ...adamlar getirmiş veletlerini camiye 7-8 yaşında ..
    Habire kakara kikiri gülüyorlar ..rükuya varıyoruz bunlar arkada birbirlerini pataklıyor..gülüyorlar..daha küçükleri cemaatin içinde koşturuyor..sorunca da neymiş efendim camiye alışsın..ulan biz de çocuk olduk..biz de fırlama olduk ama hiç böyle terbiyesizlik yapmadık.ayrıca o yaşta soyut somut kavramı olmayan çocuğu camiye götürünce ne olacak yani

Ayrıca siz hiç başka ibadet yerlerinde başka dinlerde çocukların gülüp koşturduğunu gördünüz mü

Cemaat dağıldıktan sonra biraz oturup dua okuyayım desen yandın küfür bağırış çağırış gürültü gülmeler arasında yap yapabilirsen ibadetini

Yav iki katlı cami de boşluktan istifade edip çocukların üst katı halı sahaya çevirdiğini gördü bu gözler

e çocuk bu oyun isteyecek sen onu parka götürmezsen camiye tıkarsan o da böyle yapar
    herşeyimiz çarpık yaaa

Ondan sonra yaz geliyor pis ayaklarına çorap giymeyen mi ararsın leş gibi kokan mı ararsın havalandırma zaten hak getire..

Yani şu milletin cahilliğinden illallah ettim ya

• neroavalon kullanıcısına yanıt
    aynen öyle. Hristiyan cemaatinde bir pazar günü kilise ayininde ortada koşturup gürültü yapan çocuk çocuk gördün mü? veya sinagogda? göremezsin neden adamlar yaptığı her işi ciddiyetle yapıyor bizim saçmalamakta üstümüze yok maşallah. ayrıca camii akustigi olan biyerdr o velet yukarda bağırdığı zaman en uctaki adamın kulaklarında patlar. ibadetimizide kendimize benzettik

bu arada camii de hiç beğenmedim. Camii nasıl yapılır görmek için Edirne selimiye camii ne gidin. mimar Sinan neler yapmış görün. ben gittim gezdim hayran kaldım. mimari bir sanat mucizesi. mimar Sinan bir dış sütunda bulunan duvar taşının içine bir kullanma talimatı koymuş ilerde burayı restore ederseniz beceremeyeceksiniz. o yüzden şunu şöyle şöyle yapacaksınız diye. bunu bana orda okuyan bir sanat tarihi öğrencisi arkadaşım anlattı ne kadar doğru bilmem. ama doğrudur. adam içeriye kullanma talimatı koyuyor 1500 ulü yıllarda biz içerde velet eğlendiriyoruz. geldiğimiz nokta budur. 21yy teknolojisi ile adamın kıyısından geçememişiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 5 Şubat 2020; 17:5:8 >

• Bende geçen uğradım ikindi vaktiydi. 10 tane namaz kılan vardı 100 tane gezen vardı. 1000 tane temizlikçi vardı.
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Sırf bize hainlik yaptılar diye neden dine de karşı olayım ki? Veya benim islam dinini seçmem Araplara ne gibi avantaj sağlıyor şuan? Ben söyleyeyim hiçbir avantaj sağlamıyor. Sırf Arapları sevmiyorsunuz diye dine de düşman olmaya gerek yok. Veya aynı şekilde mevcut hükümet den dolayı da dinden sogumak başlı başına saçmalık.

Ayrıca Efe Aydal demişsin , hani şu saçma sapan taklitler yapıp , sözde dine laf atmaya çalışan herif mi? Birde o hareketlerine gülenler var. Yazık.

Güzel kişileri takip ediyormuşsunuz. Devam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    Yeni neslin ateist olma sebepleri ve kendileri ve bunlara oy veren aileleri. İnsanları bezdirdiler gerçekten

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Bu mesaj silindi.
    Sorgulayan neslimiz ateist oluyorsa halimiz vahim. Vah vah vah

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    Ya ne olacağdı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirror of Deception

Ya ne olacağdı?
    Agnostik olsunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sooso

Bende geçen uğradım ikindi vaktiydi. 10 tane namaz kılan vardı 100 tane gezen vardı. 1000 tane temizlikçi vardı.
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Zındık olsunlar da ne olursa olsunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirror of Deception

Zındık olsunlar da ne olursa olsunlar.
    Ateist olmasınlar da ne olurlarsa olsunlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.