Şimdi Ara

63 bin kişilik Çamlıca Camii akşam namazında bomboş kaldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
18.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine dinsizler, yine din hakkında atar yapıyor.

Cami boş ise boş. Cami boş diye, seni zorla camiye sokuyorlar mı? Hayır.

O zaman caminin derdi, seni niye gerdi! Boş ise boş.

Onu doldurmayan müslümanlar utansın.
  • aya sofya roma imparatorluğunun en değerli arsasına imparator 1.konstantin tarafından dikildi
    Süleymaniye camii o zamanki Osmanlınin en değerli arsasına cihan padişahı sultan 1. Süleyman tarafından dikildi
    çamlıca camii de Türkiye cumhurbaşkanı tarafından dönemin en değerli arsasına dikildi

sizde padişah olun siz de o zamanki en değerli arsa neresiyse camii dikin kardeşim boşuna laga luga etmeyin

ha unuttum 2. en değerli arsaya da dikiyor. taksim meydanı camii. siz padişah olana kadar değerli arsa kalırsa dikersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 6 Şubat 2020; 20:34:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle büyük ve konum olarak ulaşımın zor olduğu camiiler belirli günlerde dolar, tabii 60+bin insan gelir mi bilmem.
    kadir gecesi ve bayram namazlarında bu camii dolabilir.

bunların dışında zor.
  • Kudurun ataistler hemde sizin paralarınızla yapıldı hahahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

öyle bir dünya yok dostum. boşa romantizm kasmaya gerek yok. camide çoluk çocuk koşturup gürültü yapamaz. namaz eda edilen birşeydir. bunu cem Karaca da sende ikinizde öğrenin. sen Hristiyan cemaatinde bir pazar günü kilise ayininde ortada koşturup gürültü yapan çocuk çocuk gördün mü? veya sinagogda? göremezsin neden adamlar yaptığı her işi ciddiyetle yapıyor bizim saçmalamakta üstümüze yok maşallah. ibadetimizide kendimize benzettik.
    bu çamlıca camiinde namaza gidersem bir gün içerde çocuk göreyim hemen güvenliği çağırıp şunları çıkarır mısın derim.
    biz çocukken ( 90'lar ) camide güvenlik görevlileri olmazdı. namazda gülen çocuklara hacı dayılar jean claude van damme tekmesi atardı havada dönerek.

şimdi çocuğa dokun linç ederler. herşey eskiden güzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

aya sofya roma imparatorluğunun en değerli arsasına imparator 1.konstantin tarafından dikildi
    Süleymaniye camii o zamanki Osmanlınin en değerli arsasına cihan padişahı sultan 1. Süleyman tarafından dikildi
    çamlıca camii de Türkiye cumhurbaşkanı tarafından dönemin en değerli arsasına dikildi

sizde padişah olun siz de o zamanki en değerli arsa neresiyse camii dikin kardeşim boşuna laga luga etmeyin

ha unuttum 2. en değerli arsaya da dikiyor. taksim meydanı camii. siz padişah olana kadar değerli arsa kalırsa dikersiniz
    Bilalden,buraktan sıra gelmez,kurur gideriz
  • hergün boş olan cami ne olduda bu ara hit oldu ?
  • Cami çıkışında bedava lokum dağıtılsın orada en az 10 bin kişi.
  • Bizim kızmamızın sebebi şu ibadethane olmasın değil, fakat adım başı cami hemde en aşırı dinde olmaması gereken şatafatlı şekilde israf yapılarak.

• İyi bari açık tutmasınlarda cereyan yapmasın sonra minareleri devriliyor.
  • Bir ara yatsı namazına gitmiştim, 1 veya 2 sıra ancak vardı.

• İsrafın İslam dininde haram olduğunun bunlara birilerinin söylemesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bursaspor.

Bu mesaj silindi.
    Orası kesin.
  • Yemin ediyorum bazen gözüm takiliyor bu tarz yazılar okuyunca acaba yanlış mi yapiyorum bu siteye girmek böyle bakip okumakla ama malesef otomotiv konusuna ilgim var aslinda orayı takıp ediyorum ama böyle ilgi çekici konularin icinde bukadar dinsiz ahlaksiz ikiyüzlü insan görünce birincisi tepem atıyor ikincisi çok üzülüyorum onlarin bu hâline.
    Vallahi dünyanın sonuna cok az kalmış. Biz görürüz göremeyiz ama bu cok belli..

Yav kardesim herkezin dini kendine görüşü kendine
    Bir müslüman yahudiyi hıristiyani veya dinsize hakaret ediyormu? Ediyorsa ahlaksızdır.
    Niye milletin dini ile alay ediyorsunuz herkez kendine ya
    Ama şuç herzaman aile de. Aile ne verirse cocuk onu alıyor.

Cok yazık..

• Bayram namazı ve cuma namazı gibi günlerde doluluk oranı nasıl?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bursaspor. kullanıcısına yanıt
    ateistliğinle kabire girincede gurur duyarsın ben bunla övünüyordum dersin bakalım halin ne olur
  • Ahlak ve karakter olmadıktan sonra 70 milyonluk cami yapılsa bir amacı olmaz.
    Boşa israftır 70 bin kişinin aynı anda kılınmayacağı cami yerine , 5000 kişilik cami yap diğer parayı ihtiyaç sahiplerine dağıt.

• İnşallah bir cenaze namazında dolacak bu cami, o günü bekliyorum.
  • Çekim yapan geri zekalı, kadınları da kare içine almış. O kadınlar görüntülenmeyi asla istemezler ama çekim yapanın zaten amacı farklı olunca saygı filan umrunda değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 6 Şubat 2020; 23:23:6 >
  • Gençler gidin de dolsun.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.