Şimdi Ara

63 bin kişilik Çamlıca Camii akşam namazında bomboş kaldı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
18.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
123 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acar85

Öldüğünde ateistler yardımına koşar artık.

Alıntıları Göster
    Ölene yardım etmek derken?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru olduğunu zannettiğiniz yani sadece inandığınız ortadoğu inançları için bizlere ödetmediğiniz para kalmadı. Hadi en güzel yere dev bir betonu koydunuz buyrun neyse inançtır saygılıyız da imamınızın maaşlarını ve bunların masraflarını neden inanmayanlardan da kesiyorsunuz?

Neyse haram etmek de çook zevkli. Benden inanmadığım dinlere giden tüm paralar kuruşu kuruşuna haram olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebil_imben

Bunu bize gerçek gibi gösterenler İlahi dinleri kabul etmeyip kendi inançlarını bize gerçek gibi göstermek isteyenlerdir. İnternetteki her bilginin sorgusuz sualsiz doğru olduğunu kabul eden bir topluluk için bu çok kolaydır. Şu an internet üzerinden yapılan paylaşımlarla toplumları istedikleri gibi yönlendirebiliyorlar. Gerçekten internetteki paylaşımlarda İslam dini doğru anlatılıyor mu?

Bakınız son zamanlarda insanlar cinnet geçiriyor, intiharlar arttı, şiddet arttı, cinayetler arttı, hırsızlık arttı, boşanmalar çoğaldı, vb..
    İlahi dinlere göre yasak olan yukarıdaki olayların artışını nasıl açıklayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Alakaya maydanoz... başka kaynağa gerek yok, Kuranı oku yeter. Ayetleri kronolojik sıra ile okudugunda (indirilme sırasına göre), bikaç yıla bir Muhammed'in cinsel hayatı ile ilgili güncelleme geldiğini fark ediyorsun... o helal sana, sonra bu da helal, sonra amca kızı helal, dayı kızı helal, sınırsız cariye hakkı derken herkes helal en sonunda...

Tüm insanlığa, evrene, gelmiş geçmiş tüm canlılara rehber olacak bir kitapta neden Muhammed'in cinsel hayatı ile ilgili bikaç yıla bir güncelleme geliyor? Allah bilmiyor muydu baştan? Ona herkes helal deseydi baştan... bildiğin yıllar içerisinde yaşanan olaylara göre ayet inmiş...

Defalarca farklı farklı yerlerde Aişe Muhammedi aldatmadı yazıyor.... ne alaka? Ne işi var bunun yol gösteren kutsal kitapta?

Bir ben, bir biz, bir o diye bahseden kafa karışıklıkları....

Kölelik yasaklanmadığı gibi, onlara karşı nasıl davranmamız gerektiği yazıyor, kitaba göre kafir olan insanlar insan hakları bildirgesi ile yasaklıyor köleliği...

gibi gibi gibi... binlerce madde sıralayabilirim... başka "kafa bulandıran" sitelere gerek yok, Kuranı okuduğunda yetiyor...

Tuhaf olan ise, dilimiz arapça değil, okuduğumuzu anlamıyoruz ama tüm geri kalan müslümanlar (Arabistan, İran, Afganistan vs.vs.vs.) Kuranı yanlış biliyor, yanlış anlıyor, biz doğrusunu anlıyoruz...

İşid Kuran'da ne yazıyorsa onu uyguladı, ayetlerle destekledi, ama biz onlar yanlış anlıyor diyoruz... küçük kızları savaş ganimeti olarak köle pazarlarında sattılar ve Kuran'dan ayet göstererek bunun caiz olduğunu söylediler....

Koskoca Tanrı kitap ve din gönderdi, ama koruyamadı gönderdiği dini... bir daha peygamber ve kitap gönderdi ve yine koruyamadı... sonra bir daha gönderip bu son dedi... buna rağmen insanların sadece 5'te birini kendine inandırabilirdi, inanalar da birbiri ile savaşıyor, sen yanlış anlıyorsun dini diye... koskoca evreni yaratan Tanrı'nın kendini ifade etme sorunu var...

Apaçık olan Kuran 2 kişi okuduğunda farklı anlıyor, birbirini boğazlıyor. İslam'ı tamamen aynı uygulayan 2 devlet, 2 topluluk göster bana...

Arabistan, Iran ve Türkiye örneği... Hepsini kutsal kitabı Kuran, uygulamalara bak... apaçık olan bir kitabı neden herkes farklı anlıyor....

Şimdi bunlara cevap olarak bir Tanrı'nın olması gerektiğine dair yazılar yazma, ben Tanrı'nın olması gerektiğine inanıyorum, sadece tüm evreni yaratan Tanrı Islam'ı ve Kuranı gönderdiğine inanmıyorum...

• "Ateist nesil geliyor 10 yila alayı boş kalıcak sorgulayan nesil yolda"

Ciddi ciddi yeni nesli övmüş la.

Hani başka konularda yerin dibine, itin bi tarafına sokulan nesil. Tiktok diyim de anlayın.

Yeni nesil flamalı bayraklarla ellerinde telefon, Tiktok canlı yayın, dudak büzüştürme ile gümbür gümbür geliyor. Tiktok üzerinde hararetli bilimsel tartışmalar yapıyorlar falan.

İşin kötü tarafı; yeni nesil sadece dini değerleri değil, milli değerleri de sorguluyor. Sadece bir alan ile sınırlı kalmıyorlar. İnternetteki hazır sorgulanmış maddeleri alıyorlar. Bu hazır sorgulamalara ek sorgulama getirmelerine gerek yok zaten onların yerine sorgulayanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Ölene yardım etmek derken?

Alıntıları Göster
    Ahiret inancı olan için söyledim..

Ben ya varsa diye hazırlıklıyim toprak altı için.( namaz oruç iyilik sevap vs işliyorum çok kolay ve basit şeyler ) Varsa sonsuza kadar cennetteyim.

Ahiret yoksa da birşey kaybetmem. Çok çok namaz oruç vs boşuna tutmuş olurum.

Amma senin durumun vahim. Ahiret varsa yandın ki sonsuza dek cehennemdesin . Ahiret yoksa benimle aynı durumdasın. İkimizde toprak olacağız.

Sonuç benim durumum en azından daha parlak. Sen iki durumda da yandin.

Özet:

Ateistlik yolundan gidilirse
    Yokluk veya cehennem

İslam yolundan gidilirse
    Yokluk veya cennet

Var artık hesabını sen yap

• ORTAÇAĞ'da yoklukta yapılan devasa katedral, kiliseler = Çamlıca camisi ve diğer gösteriş camileri...

Nisa-38;
    Onlar ki, mallarını insanlara gösteriş olsun diye harcarlar; Allah'a ve ahiret gününe iman etmezler!
    Şeytan kimin arkadaşı olursa onun çok kötü bir arkadaşı var demektir.
  • Sırf ,
    israf, kibir, ego.... bu üçünün mağbedi....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ali1903kemal kullanıcısına yanıt
    Bizler yanlız onlara değil.
    Bizler bütün kainatin, bütün peygamberlerin, 7 kat gök ve yerlerin, cennetin ve cehennemin onun nurunundan yaratıldığınıda düşünüyoruz. Cok bilim kurgu dimi?
    Aslolani yalnız Allah bilir ama o sizler gibilerin kalplerini mühürlemiştir. Allah size hidayet eğlesin..

Sizler degilmisiniz big bang dan dolayı bu olay oldu uzay evren vede dünya kuruldu. Sizler big bang tozundan mi oldunuz? Nasıl var oldunuz sizi bu dünyaya bırakan kim? Bu düzenin bir kurucusu yokmu?
    Gözle görülmeyen atomların taneciklerin ve daha küçüklerin den, sonu bilinmeyen su koca dünyamızın bile icinde görünmediği evreni yaratan bir Allah i kim inkar edebilir? Ve onun hak din seçtiği islâmi?
    Yalnızca kalpleri mühürlemişler.
    Kardesim Allah size yardım etsin hidayet versin siz ne derseniz deyin bu böyle..

• Osmanlı böyle battı işte. İslam gittiği her toprak parçasını böyle batırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLogic

Osmanlı böyle battı işte. İslam gittiği her toprak parçasını böyle batırır.
    Osmanlı böyle battı işte. İslam gittiği her toprak parçasını böyle batırır.

Bu forumda İslama hakaret ediliyor denildiğinde örnek istiyorlar. Alın size binlerce örnekten sadece biri.

Osmanlı yüzlerce yıl güçlü bir devlet degilmiydi?
    Selçuklu da öyle.
    T. C. de inşallah giderek güçlenecek.

• bana vizyonun dan bahset ? senin zihniyetinde ki ler her yere heykel dikip kasilip duranlar degilmi. sizin vizyonda o kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6,3 kişi gitseydi bari ya.
    Trilyonları göm.
    ekonomiye 1 gram katkısı yok,
    üretim sıfır,
    istihdam maksimum 2 kişi ????
  • bence diyerek başladığın ne varsa bilki yanlıştasın. insanın en önemli iki özelliği vardır aciziyet ve cehalet. allah korusun. "Şöyle düşünüyorum da gerçekten müslüman olmak isteyenin camiyle işi mişi olmaz bence" bu nasıl bir cümledir.

• 63 bin kişilik Çamlıca Camii akşam namazında bomboş kaldı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.