Şimdi Ara

64 GB Hafıza Kartım resim ve müzikleri bozuyor. YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. MediaMarkt tan 64GB Kingston Class Micro SDXC marka bir hafıza kartı almıştım. Fakat bir süre sonra fark ettim ki müziklerde bozulma olmaya başladı fotoğraflar yarısı gri renk ya da tamamı gri rengi alıyordu. Videoları sanki CD filmlerinde görüldüğü gibi CD çizikmiş gibi bozuk oynatıyor ya da hiç oynatmıyor. Bir kaç fotoğraf örneğide attım görmek isteyenler için. Bir ara bütün dosyaları pc ye kopyaladım biçimlendirdim hafıza kartımı fakat aynı sorun hala devam ediyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Amacım fotografları falan kurtarmak değil dosyaları bozmasın yeter. Soran olursa telefonum Sony XPERIA Z1 markadır. Şimdiden ilginize teşekkürler Arkadaşlar.
     64 GB Hafıza Kartım resim ve müzikleri bozuyor. YARDIM!! 64 GB Hafıza Kartım resim ve müzikleri bozuyor. YARDIM!! 64 GB Hafıza Kartım resim ve müzikleri bozuyor. YARDIM!!

• Çok zaman geçmediyse garantiye yolla değişim olacaktır.
  • xperia z1 de lollipop mu kurulu?
    androidin 5 ve 5.1 sürümlerinde bu problemler görülebiliyor. ama genelde telefon hafızasındakiler bozuluyor. telefon hafızasındakilerebakın eğer bozulma yoksa sd kart arızalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.