Şimdi Ara

64 GB USB 3.0 BELLEK ACİL ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 64 gb usb bellek alacağım. kesinlikle 3.0 olmalı. toshiba hayabusa 16gb belleği kırdım çekiçle geçen gün. bilgisayardan yüksek boyutlu bir filmi en çabuk şekilde alıp tvye belleği takıp izlemek niyetindeyim. özellikle hızını almış denemiş test etmiş arkadaşlar cevap verirlerse memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkccecci

64 gb usb bellek alacağım. kesinlikle 3.0 olmalı. toshiba hayabusa 16gb belleği kırdım çekiçle geçen gün. bilgisayardan yüksek boyutlu bir filmi en çabuk şekilde alıp tvye belleği takıp izlemek niyetindeyim. özellikle hızını almış denemiş test etmiş arkadaşlar cevap verirlerse memnun olurum.

Takip ben de alirim guzel bi oneri olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandisk extreme 64 gb....
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Sandisk extreme 64 gb....

kaydırmalı olan usblerde arızanlanma sık oluyor diyorlar , onda da öyle değil değil mi?
  • Fiyatı yüksek ama kingston hiperx 64 gb var. Sağlama benziyor, ömürlük gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkccecci

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Sandisk extreme 64 gb....

kaydırmalı olan usblerde arızanlanma sık oluyor diyorlar , onda da öyle değil değil mi?

Ben bayadır kullanıyorum,şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım,kaydırma mekanizması baya bir sağlam hani.
  • http://www.gold.com.tr/team-tmux10164g-x101-64gb-usb-3-0-bellek_u

linkteki ürünü aldım. cevap verenlere teşekkürler vermeyenler Allah cezanızı verecek :p
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.