Bildirim
65.000 civarı (+/- 3000) 0 km araç tavsiyesi.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Cıvıc elagance alınabilir. -
Hocam ona da baktık, Dizel motor seçeneği yok, yakıt tüketimi de çok fazla geldi.. Sitesinde bile 9.6 lt yakıt tüketimi vermiş. Belirtmedim ama önceliklerimden biri de ekonomi.. -
Bende civic elgance bakıyorum aynı fiyat aralığında yakıtı lpg ile üzeceğini sanmıyorum -
Civic Elegance Eco ve Elegance Smart Eco arasında ne fark var hocam? Benim gördüğüm Smart olanında farklı olarak sadece Navigasyon var.. Ben mi yanlış bakıyorum acaba?
(Tamam hocam buldum. Honda'nın kendi sitesinde karşılaştırma olayı varmış, yeni farkettim.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varpalavas -- 5 Kasım 2014; 19:51:13 > -
En iyisi octavia o fiyat aralığına. -3 için ise en iyi şeçenek aradığınız kriterlerde Toledo ya da Rapid tir bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenlik-Hacim-Ekonomi (lpg ile) = Civic
Gücünüz yeterse elegance donanım alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mazda 3 yada qashqai -
Octavia iyi bir araçtır.
.
alternatifler
yeni passat 1.4 tsi trendline 69bin lira
Toyota avensis elegant 67bin lira
Nissan yeni qashqai 1.2 visia 67bin lira
mondeo trend 68bin
C max 1.0 titanium 69bin
süperB tsi 65bin
http://www.arabalar.gen.tr/2015-volkswagen-passat-1-4-tsi-trendline-i4821.html
http://www.arabalar.gen.tr/toyota-avensis-1-6-elegant-i193.html
http://www.arabalar.gen.tr/skoda-superb-1-4-tsi-active-i3151.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. Zaten Skoda'da istediğimiz Elegance donanımlı Octavia 1.6 TDI CR 105 PS DSG Green Tec olanı.. O da neredeyse 80 bine geliyor.. Bu şartlarda Skoda Rapid Elegance 1.6 TDI CR 90 PS DSG bütcemizi karşılıyor (65.400). Bi kaç yıl önce bu fiyatlara ne arabalar alınıyormuş, bu ÖTV zamları mahvediyor fiyatları.
Civic Eco (LPG'li) Elegance'a siz diyene kadar bakmamıştım. Honda için gayet güzel fiyat. Ben daha yüksek olur diye tahmin etmiştim.
Toyota Avensis Elegant da çok boş be hocam.
Mazda 3'ün yeni kasası tasarım açısından harika olmuş, ama Mazda pahalı yedek parça, olmayan servis ağı gibi sebeplerle tercih dışı hocam. Teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar şimdi Citroen C-Elysee'ye denk geldim.. 506 lt bagaj hacmi var. En dolusu 53.400.. Sizce nasıldır ya da kullanan bi bildiğiniz, tanıdığınız var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: adembyr
Arkadaşlar şimdi Citroen C-Elysee'ye denk geldim.. 506 lt bagaj hacmi var. En dolusu 53.400.. Sizce nasıldır ya da kullanan bi bildiğiniz, tanıdığınız var mı?
citroen isinizi goruyorsa fluence baksaniza.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
civic güzel araç ama bagajı yetersiz. Dediğiniz gibi octavia bu konuda çok başarılı.. Gayet de yakışıklı ve tüketimi de makul.. -
quote:
Arkadaşlar şimdi Citroen C-Elysee'ye denk geldim.. 506 lt bagaj hacmi var. En dolusu 53.400.. Sizce nasıldır ya da kullanan bi bildiğiniz, tanıdığınız var mı?
Güvenlik kriterinizi karşılamayabilir hocam C-Elysee -
Hocam Fluence ile C-Elysee arasında çok fazla fiyat farkı var. Fluence alacak param olsa gider Octavia alırım.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Yılın Üyesi
civic güzel araç ama bagajı yetersiz. Dediğiniz gibi octavia bu konuda çok başarılı.. Gayet de yakışıklı ve tüketimi de makul..
Hocam dün test sürüşüne gittim Octavia'ya, belki biraz abartı olacak ama aşık oldum resmen. EuroNcap %93 yolcu, %86 çocuk puanı, 568 lt bagaj hacmi, düşük yakıt tüketimi, dediğiniz gibi gayet yakışıklı oluşu ile sanki benim için üretilmiş gibi.. Ama para yönünden kısa kalıyoruz işte biraz.. Rapid de güzel aslında ama, bi Octavia değil..
-
quote:
Hocam Fluence ile C-Elysee arasında çok fazla fiyat farkı var. Fluence alacak param olsa gider Octavia alırım..
fluence 1.5 dci touch kiste fiyati 74000 sizin 68 limitiniz var bayileribn ellerinde kalmis 2014 lerde iyi indirim yapiyorlar bir fiyat alin derim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X