Şimdi Ara

65.000 TL'ye HAFİF TİCARİ tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nıghtman

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

2013 Fiyatları
    FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 75 HP DYNAMIC E5 41.170
    FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 75 HP EMOTION E5 44.210
    FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 95 HP EMOTION E5 45.980

Bu rakamlar peşin indirimli.

Aynen :)
  • Cruze alirdiniz o paraya ki Fiorino suspansiyon sistemi gayet rahatsiz edici ve surucuyu uzun yolda yoran bir arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif ticari araca 50.000 para , Allah akıl fikir versin.

Akşam uyuya bildiniz mi merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: locote

Sağolun arkadaşlar aldığımız araçta otomatik+Dizel+Esp+ vs. vs. yani enn fulu , gidipte 70.000 TL caddy'e vereceğimize 48.000 TL Caddy'den daha dolu bir araca veririm daha iyi.

Caddy'nin en pahalısı 63.000 lira o da 2.0 TDI + 6-DSG. Fiorino'yla mı kıyaslıyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

bence iyi etmişssiniz oto ruhsatlı bir fiorini alarak 2 yılda muayne vegisi normal oto vergisi fiyatı hız sınırnız 110 km bence çok iyi 5-6 yıl sonra satarsanız ben talibim

hız sınırına ve yılda 1 kez muayene olmamasına 15 bin tl fazla para vermiş. O paraya 80 defa muayene yapılır
  • Kardeşim herkesin bir zevki vardır, bende isterdim caddy almak ancak hem bütçemizi okadar zorlayamazdık hemde babamı ikna edemezdim biraz yörük inadı varda :)
  • inatçı oldugu ve arabalardan anlamadıgı kesin. Keşke almadan konu açsaydınız burda biz yardımcı olurduk babanıza. Bence satın diycem ama ikinci el kakalayacak adam bulmakta zor şimdi
  • Araba siparişi verildikten sonra burada bu soruyu sorsan ne olur sormasan ne olur :) Ayrıca sormana bile gerek yok 48.500 lira Fiorino'ya vermek resmen intihar sebebi. Dediğim gibi artık iş işten geçmiş güle güle kullanın
  • HAYIRLI OLSUN ARABAYI PEŞİN Mİ ALACAKSINIZ KREDİLİ Mİ ŞUAN FİYAT LİSTESİNDE BU ARABA BU FİYATA GÖRÜNÜYOR + bayi indirim ile güzel fiyata alabilirsiniz pazarlık yapmadan bütün bayileri dolaşmadan tek bayide kalmayın bazı bayiler fiyat listesinde indirim yapıyor

FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 95 HP EMOTION E5 45.980 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 3 Temmuz 2013; 20:03:54 >
  • Madem araç alındı, öncelikle hayırlı olsun diyorum. Lakin 48 bin lira fiyatı hak eden bir araç olduğunu düşünmüyorum. Geçen yıl mayıs ayında bir arkadaşım AUDI A3 1.2 TFSI Attraction Sportback Progressive Paket aldı 51 bin liraya.
  • 48 bin mi O.O kardeşim o paraya o araç alınırmı :)
  • locote kullanıcısına yanıt
    usta sakın kafanı yorma o paraya o donanımda dizel C segmenti yok,

hatta bazı markaların o donanımda B segmenti daha pahalı,

Baban akıllı adammış vesselam
  • quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

bence iyi etmişssiniz oto ruhsatlı bir fiorini alarak 2 yılda muayne vegisi normal oto vergisi fiyatı hız sınırnız 110 km bence çok iyi 5-6 yıl sonra satarsanız ben talibim

hız sınırına ve yılda 1 kez muayene olmamasına 15 bin tl fazla para vermiş. O paraya 80 defa muayene yapılır

hocam eğri oturalım doğru konuşalım,

Panaroma'nın Combiden pahalı olduğu aşikar,

benim sana sormak istediğim bu paraya bu donanımda ne alınabilir ?

ben söyliyim hiçbirşey,

otomobillerle kıyasladığında mantıklı

Combi versiyonuyla kıyasladığında mantıksız

• Arkadaşlar yardımınız için uyarınız için teşekkürler 15 dk önce bayii'yi aradım ve isteği iptal ettim.. Babamıda ikna ettim yarın VW' galerisine gideceğiz ordan devam edeceğiz hepinize uyarınız için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

48.480 lira mi verdiniz Fiorino'ya ?
    isteği iptal ettiğiniz iyi olmuş..tonla araç var pisayada..enine boyuna bir araştırıp öyle alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.Canky -- 3 Temmuz 2013; 21:00:19 >
  • quote:

Arkadaşlar yardımınız için uyarınız için teşekkürler 15 dk önce bayii'yi aradım ve isteği iptal ettim.. Babamıda ikna ettim yarın VW' galerisine gideceğiz ordan devam edeceğiz hepinize uyarınız için teşekkürler :)

Doğru karar vermişsiniz hocam
  • İptal ettiğiniz iyi olmuş. Kapora vermiş miydiniz?

• quote:

Arkadaşlar yardımınız için uyarınız için teşekkürler 15 dk önce bayii'yi aradım ve isteği iptal ettim.. Babamıda ikna ettim yarın VW' galerisine gideceğiz ordan devam edeceğiz hepinize uyarınız için teşekkürler :)

En doğrusunu yapmışsın kardeşim Fiorino'a 48 bin vermek..........

• dizel toledo full, rapid orta donanım alırdınız. c-elysee falan saymıyorum bile. bu tarz arabalara bu kadar para verilmesini doğru bulmuyorum.
    ha illâ alınacaksa keşke partner tepee, doblo falan alsaydınız.

• Seat leon 1.2tsi 105bg dsg style 50000tl
    1.2tsi dsg golf midline 52.500tl
    Pejo 308 active 1.6 dizel auto6r ve c4 1.6 dizel mcp comfort da 50.0000tlye alinir cok rahat daha da arasak bulunur yani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.