Şimdi Ara

65.000 TL'ye HAFİF TİCARİ tavsiyesi ? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • neden kimse opel'in COMBOsunu önermemiş?
  • Bir onerim yok ama 65bin lirayi hafif ticari araca vermek uygun degil. Akla mantiga sigmiyor. Maksimum 45 verilir oda tam donanim olursa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ticari olarak neyse ama binek olarak kullanılacaksa yazık olmuş...
  • Iyiki iptal ettirmisin

• Şuan TÜRKİYE piyasasında hangi araç kendi olması gereken fiyat'ında satılıyor? Hatta kim olması gereken fiyatı biliyor ?

Bütün fiyatlar uçmuş şimdi bu tarz araçlar binek gibi konfora sağlam olmaz ama b sınıfı araçlardan daha iyi yol tutuşuna sahip olanı vardır.

Bakın şimdi Caddy aracından bahsedelim bu araç bir b sınıfı kadar konfor vermez buna eyvallah. Ama yol tutuşu olarak verir belki üstünü bile verir. Güvenlik her türlü hafif ticari hem daha geniş ve makas bölmesinde kullanıdığı denge çubukları ile virajlarda o eski korkular yok allaha şükür virajda korku yaşatmıyor.
    Ayrıca genişlik olarak bir aile binecek ise tartışılmaz üstün.

Şimdi B sınıfı araçları 45-50 Bin tl arasında gidiyor.

Bu tarz hafif ticari araçlar 2 nedenle her türlü çok rahat kullanılabiliyor.
    İş için desen koy arkaya 500 kg araç gıt demez. Koy içine 5 kişi koltuğa hatta 6 kişi olsun öne 2 kişi arkaya 4 kişi zayıf kişi varsa sığar bizden örnek.
    Yetmedimi bagaja koy 4 kişi tamam.

----------------

Şahsen Sportline'nın 63 Bin TL fiyatının olması altında barındırdığı o 2.0 TDI 140 PS canavar motor için sınıfında tek bir motor.
    Donanım zaten FULL+FULL bu fiyatların düşmesi imkansız çünkü TR bütün otomotiv piyasasının fiyatları uçuk durumda.

------------

Şahsen Ford-c max tarzı araçlar ise yük taşımak için kullanışlı araçlarmı orası meçhul .
    He tamam sadece aile için alınacaksa eyvallah direk C-max önerirdik ama işin içine Hem İş, Hem aile girince Hafif ticariler 1. seçenek olur bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 5 Temmuz 2013; 14:08:25 >

• 39.900 e Mercedes Citan aldı arkadaşın babası geçen hafta. 2012 modellerde indirim vardı.
  • @GreenHeart yanlız sportlinede otomatik klima var sadece navi alması gerekli ki birde sportline+235 taban lastik+ chip ile kimse tutamaz
  • Herşey için çok teşekkürler.

2013 Caddy Sportlıne 2.0 TDI 6+DSG+Full Opsiyon Özellikleri aldık, en geç 2 veya 4 ay içerisinde geleceklerini bildirdiler, hepinize tekrardan teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: locote

Herşey için çok teşekkürler.

2013 Caddy Sportlıne 2.0 TDI 6+DSG+Full Opsiyon Özellikleri aldık, en geç 2 veya 4 ay içerisinde geleceklerini bildirdiler, hepinize tekrardan teşekkürler.

En mantıklı seçimi yapmışsınız. 6 ileri DSG ile altında 2.0 TDI 140 Ps motor ile performansın tadına yeteri kadar fazlasına bile varacaksınız.

Hayırlı Olsun.
  • Teşekkürler sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: locote

Herşey için çok teşekkürler.

hocam hayırlı olsun caddyde opsiyon listesi varmı

facebook ta ki hafif ticariciler grubumuza bekleriz ayrıyetten imzadaki mekanda aynıhttp://www.facebook.com/groups/hafifticariciler/ adresi bu
  • Merhaba arkadaşlar ticari tip araç almak istiyorum 1 sene oncesıne kadar Renault kangoo vaardı sınıfının en iyisi kuskusuz caddyde kullandım ama caddy atlaya atlaya gıdıyor kangoo canavar gıbı . Fakat sımdı kangoo yenı kasa getırmedıgı ıcın peugeot partner tepe dusunuyorum kullananlarınız memnunmu arızası falan memnunmusunuz tavsıye edermısınız ?
  • locote kullanıcısına yanıt
    Caddy tenekedir 2 saat yol gıttım arka koltukta atlaya atlaya gıdıyor kamyon gıbı tavsıye etmem . Sınıfının en iyisi Renault kangoo'dur
  • Partner alacağım onerırmısınız kullananlarınız memnunmu sıkayetı olan arıza yasayan falan benı lutfen bılgılendırın
  • Kalp kırmamak için çok uğraşıyorum şu an inanın. Arkadaşım siz parayı sokaktan mı topluyorsunuz? Ticari amaçla kullanmayaksanız, NEDEN TİCARİ ARAÇ ALIYORSUNUZ? Yahu o arabalar yük taşımak için, yolculuk yapmak için değil anlayın artık yok Caddy, yok Fiorino, bir de 50bin 60bin tl gibi paralara, yok arkadaş millet anlatmış eleman anlamıyor. Hayırlı olsun kardeşim, sana 60milyarlık kütükten oyma ticarinle mutluluklar.

İlla aile otosu olacaksa MPV diye bir sınıf var, illa geniş olacaksa SW diye bir kasa var, ha ama illa kütük gibi olacaksa ona diyecek lafım yok.
  • Makaslı ve hafif ticari bir araca 65 bin lira vermeyi kafanıza koymuşsunuz, biz burada ne desek boş.

Şimdiden hayırlı olsun.

Ama şunu da söyleyeyim, ben hayatımda bu kadar mantıksız bir ticaret görmedim.Darılmaca yok.
  • Caddy: Bağımsız makas

At arabasının TDI'lisi.
    Yalnız böbrek taşı sorunu olanlar için birebir.
    Bizim pederi koyduk arkaya Caddy kiralayıp, Ankara-İstanbul arası otobanda tüm taşlar düştü

Allah VW'den razı olsun.

Yüce Lucifer Ferit'i kutsasın...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.