Şimdi Ara

65.000 TL'ye HAFİF TİCARİ tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun aleyküm arkadaşlar 2-3 saat önce ani bir şekilde araç almaya karar verdik aslında aklımızda Peugeot Tepee Partner vardı takii fiat bayiisine girene kadar :))
    Babam Fiat Fiorino Panaroma'ya resmen aşık oldu inanırmısınız aracın içinden yarım saat inemedi, baba dedim partner alacaktıkya dedim yok ya ne partneri dedi ve direk müşteri temsilcisiyle konuştuk(Binek olarak kullanacaktık) Nekadardır bu aracın fiyatı dedi ; FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 75 HP DYNAMIC E5 CL2 modeli anahtar teslim fiyatı 43.670 dedi ve babam çok uygun olduğunu söyledi ancak en düşük modeli olduğunu söyleyene kadar müsteri temsilcisi :)) Babam en yüksek modeli en full modeli ne kadardır dedi ve temsilci FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 95 HP EMOTION E5 modeli 48.480 TL dedi, ve babam hangisi o diyerek ellerinde olmadığını ancak getirtebileceklerini söyledi ben tabii şaşkınlıkla babamı seyrediyordum :):) her neyse olay böylece bitti ve sipariş verdik enn full modelini, yani demem oki iyimi ettik kötümü bilmiyorum arkadaşlar size sormak istedim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locote -- 4 Temmuz 2013; 16:13:36 >

• beğendiğim araçlardan bir tanesi fiyatına yorum yapamam.

Umarım rengini şöyle fıstık yeşili filan almışsınızdır.

1.3 95 ps multijet gayet yeterli bir motor.

Ticari olarakmı aldınız yoksa bireyselmi kullanacaksınız

Allah kazasız belasız kullandırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 3 Temmuz 2013; 18:52:37 >
  • cok pahalı o fiyatlar keşke ticari olan modellere baksaydınız. Paranıza yazık olmuş
  • Hayır babam canlı renkleri sevmediği için beyaz almak zorunda kaldım bana kalsak turuncu cok hoş duruyor ancak baba işte :) Eyvallah dostum.
  • 48.480 lira mi verdiniz Fiorino'ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

48.480 lira mi verdiniz Fiorino'ya ?

Evet kötümü ettik :(
  • Ben şirket için inrimle 29'a aldım ama siz indirimsiz 30-31'e alabilirdiniz sanırım. Çift surgulu kapı, klima vs herseyde var yani. Ama 75hplik mjet benim aldıgım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Babanız ne iş yapıyor? Otomobillerle hiç arası yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: locote

quote:

Maalesef biraz öyle olmuş. Fiorino'ya 48 bin verilir mi ? Tonlarca C segmenti full araç var o paraya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: locote

quote:

Maalesef biraz öyle olmuş. Fiorino'ya 48 bin verilir mi ? Tonlarca C segmenti full araç var o paraya.

Mesela ne var ? Tonlarca demişsiniz ama adam gibi full+full c segmenti bir araba yok.
  • bence iyi etmişssiniz oto ruhsatlı bir fiorini alarak 2 yılda muayne vegisi normal oto vergisi fiyatı hız sınırnız 110 km bence çok iyi 5-6 yıl sonra satarsanız ben talibim
  • Yazık olmuş o araç o parayı etmez hadi doblo olsa neyse yinede vermem de
  • güzel araç aracınız otomobil olarak geçer ve esp de vardır
    hayırlı uğurlu olsun ...
  • Hayırlı ugulu olsun.Babanız Doblo yu inceledimi ?
  • pek inandırıcı gelmedi konu bana .....
  • Sağolun arkadaşlar aldığımız araçta otomatik+Dizel+Esp+ vs. vs. yani enn fulu , gidipte 70.000 TL caddy'e vereceğimize 48.000 TL Caddy'den daha dolu bir araca veririm daha iyi.
  • 2013 Fiyatları
    FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 75 HP DYNAMIC E5 41.170
    FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 75 HP EMOTION E5 44.210
    FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 95 HP EMOTION E5 45.980

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan032 -- 3 Temmuz 2013; 19:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

2013 Fiyatları

Peşin anahtar teslim fiyatı o :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

2013 Fiyatları

Bu rakamlar peşin indirimli.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.