Şimdi Ara

65.000 TL'ye HAFİF TİCARİ tavsiyesi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: locote

Arkadaşlar yardımınız için uyarınız için teşekkürler 15 dk önce bayii'yi aradım ve isteği iptal ettim.. Babamıda ikna ettim yarın VW' galerisine gideceğiz ordan devam edeceğiz hepinize uyarınız için teşekkürler :)

Ahanda buraya yazıyorum o arabanın hevesi hem babanın hem de senin içinde kalacak ve her geçen gün burda seni yolundan döndürenleri saygı ile anacaksın.
  • Aradan 1 gün geçmediği için kaporayı geri aldık :)
  • Yorumlarınızı babama zorla okutturmasaydım kararından eminim vazgeçmicekti birde bizim cemal amca var onu aradı sakın o fiyata fiat almayın dedi ozaman tamamen arabadan soğudu :)

Peki arkadaşlar şimdi ne olacak :)) Hangi aracı önerirsiniz ? Yanlız Hafif ticari olacak arasıra arkada yük felan taşıyoruz Max-500 kg yani kötü kullanmıyacağız arabayı, hafif ticari araç alıcaz, otomobil değil, Aşağıdakilerden hangileri iyidir veya değildir ?

1.VOLKSWAGEN CADDY 2.0 TDİ SPORTLINE 6+DSG = 63 BİN
    2.FİAT DOBLO PANORAMA PREMIO 1.6 90 HP MJET E5 COM=64 BİN
    3.CİTROEN BERLİNGO Combi 1.6 HDi 115 HP Selection=47 BİN
    4.PEUGEOT Partner Tepee Binek ACTIVE 1.6 HDi 115 hp 5=56 BİN.
    vs.vs.vs

Ne tavsiye edersiniz acaba hafif ticari olarak ? Yorumlarınız için teşekkürler.
  • fiorino gözümde 25 bin bile etmez vergiler vergiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: locote

Yorumlarınızı babama zorla okutturmasaydım kararından eminim vazgeçmicekti birde bizim cemal amca var onu aradı sakın o fiyata fiat almayın dedi ozaman tamamen arabadan soğudu :)

Peki arkadaşlar şimdi ne olacak :)) Hangi aracı önerirsiniz ? Yanlız Hafif ticari olacak arasıra arkada yük felan taşıyoruz Max-500 kg yani kötü kullanmıyacağız arabayı, hafif ticari araç alıcaz, otomobil değil, Aşağıdakilerden hangileri iyidir veya değildir ?

1.VOLKSWAGEN CADDY 2.0 TDİ SPORTLINE 6+DSG = 63 BİN
    2.FİAT DOBLO PANORAMA PREMIO 1.6 90 HP MJET E5 COM=64 BİN
    3.CİTROEN BERLİNGO Combi 1.6 HDi 115 HP Selection=47 BİN
    4.PEUGEOT Partner Tepee Binek ACTIVE 1.6 HDi 115 hp 5=56 BİN.
    vs.vs.vs

Ne tavsiye edersiniz acaba hafif ticari olarak ? Yorumlarınız için teşekkürler.

Caddy ve tepee yi cok ovuyorlar. Once caddye sonra tepeeye bakin. Berlingo tepee ile hemen hemen ayni arac.

Firmamizda doblo 1.3mj safeline kullaniyoruz pek tavsiye etmem. arac yere saglam basmiyor gibi geliyor bana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ticariler o kadar pahalı mı?

zamanında full dobloyu 33 bine alan vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrin

Seat leon 1.2tsi 105bg dsg style 50000tl
    1.2tsi dsg golf midline 52.500tl
    Pejo 308 active 1.6 dizel auto6r ve c4 1.6 dizel mcp comfort da 50.0000tlye alinir cok rahat daha da arasak bulunur yani.

O yeni Leon nasıl bir araba arkadaş, bugün bi tanesi arkama takıldı.Farlar full LED.Gözümü dikiz aynasından alamadım yeminle kaza yaptıracaktı.

Yeni tanıtılan Mazda 3 ile birlikte segmentinin en yakışıklı araçlarından.

Bu arada minik hafif ticariye 48 bin lira vermek iktisadi intihar demektir.Ticari versiyon alıp her sene bakıma girmek daha karlı.

Şehirler arası yollarda da hız sınırı 100 km/s hıza çıktı zaten.Binek almanın bi mantığı yok yani.
  • Babanı acilen Pugeot'ya götür. Yarı deri koltuk+Cam tavanlı en full Partner Tepee 43 bin küsür liraydı yanılmıyorsam. (Ankara ABC Plaza)

Gerçi "Fiorino+aşık olmak+48.800lirayı" bir arada görünce konu pek inandırıcı gelmedi ama ciddiysen de vazgeçin yazıktır, para kolay kazanılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Yalçın -- 3 Temmuz 2013; 21:42:14 >
  • geçen yıl 34 bin tl ye aldığım full dobloyu satıyorum ilgilenen olursa 30 bin tlye
    km 17000 de ama fiorinoda güzel seçim bence satarsam daha hafif ticari almam kararlıyım
  • Hocam hafif ticari araç almak yerinde
    Renault Clio Sport Tourer tarzı bir otomobil bakın.

Hem işinizi görür, hem az yakıt, hem de sürüş keyfi olur en azından. Dış tasarımı da gayet iyi aracın.

Skoda'ya da mutlaka uğrayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akmac -- 3 Temmuz 2013; 21:49:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 48.480 küfür gibi bir rakam ya 48.400 ya da 48.500 deseydi ya.

Zaten bu fiyata donanımlı düzgün normal binek araç mı kaldı sıfır kilometre ?
  • Fiat fiorino güzel arabadır fakat fiyatı biraz fazla geldi
  • 2012 Emotionlar 30 bin tl. 2. elden almak daha iyi gibi.
  • hayırlı olsun hocam ama ben geçen hafta keşan mercan servisinde caddy comfortline 50,500 fiyat etiketi vardı yani fiorinoya o para verilmez
  • Ne olur şaka diyin ya 63 milyara doblo ha?

Yazık günah o parayı bunlara vermek. Bari mpv falan alın o paraya. 5008 c max falan bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

hayırlı olsun hocam ama ben geçen hafta keşan mercan servisinde caddy comfortline 50,500 fiyat etiketi vardı yani fiorinoya o para verilmez

Atladığınız bir konu var bahsettiğiniz caddy kamyonet yani ötv si ticari

arkadaşın almayı düşünüp vazgeçtiği fiorino ise binek ruhsatlı ötv %40

normal fiorinolar da 35 bin
  • Fiorino 48 bin ederse piyasa alt üst olur yok artık diyorum.
  • akifsari A kullanıcısına yanıt
    her sene muayneye girmeye katlanıp ticari olarak alınabilir ki fiorino tamamen ticari desen değil otomobil desen değil suv desen değil tamamen ortada kalmış bir araç ki bagaj desen hatchbacklerde bile daha büyük bagaj var
  • 1.6 tdi dsg yeni skoda octavia 60.000tl

570lt bagaj var fiorinodan buyuk. Mutlaka inceleyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

her sene muayneye girmeye katlanıp ticari olarak alınabilir ki fiorino tamamen ticari desen değil otomobil desen değil suv desen değil tamamen ortada kalmış bir araç ki bagaj desen hatchbacklerde bile daha büyük bagaj var

fiorino zaten ağırlıklı ticari olarak satılıyor .

küçük işletmeler kapalı kasa olarak ağırlıklı alıyor.

binek kullanım için geliştirilen tipleri ise daha az satılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.