Şimdi Ara

65.000 TL'ye HAFİF TİCARİ tavsiyesi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: isiciter150

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

bence iyi etmişssiniz oto ruhsatlı bir fiorini alarak 2 yılda muayne vegisi normal oto vergisi fiyatı hız sınırnız 110 km bence çok iyi 5-6 yıl sonra satarsanız ben talibim

hız sınırına ve yılda 1 kez muayene olmamasına 15 bin tl fazla para vermiş. O paraya 80 defa muayene yapılır

hocam eğri oturalım doğru konuşalım,

Panaroma'nın Combiden pahalı olduğu aşikar,

benim sana sormak istediğim bu paraya bu donanımda ne alınabilir ?

ben söyliyim hiçbirşey,

otomobillerle kıyasladığında mantıklı

Combi versiyonuyla kıyasladığında mantıksız

nasıl bir mantık yuruttunuz biraz acar mısınız? cok merak ediyorum su an

• isiciter150 İ kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın söylediği aracın indirimli fiyatı 45,980
    Symbol desen Logan
    Blue desen şişirme fiyat
    301 ve C-Elyssee desen sürpriz yumurta
    Rapid ve Toledo pahalı
    Connect yüzü eski
    liste uzar gider bana göre çok mantıklı bir tercih Fiorino

ha ben olsam Combi verdiyon alırdım.
  • Binek olarak kullanacaksanız hemen iptal edin. Adam gibi c sınıfı bir araç alın. Hangisi olursa olsun fiorinodan bin kat iyidir. Sürüşü berbat direksiyon tepkileri metliği berbat yol tuuş berbat motor kasa uyumu berbat ötesi 8lt ş.içi tüketim ile berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka mı bu , 48 bin TL Fiorino ya verilir mi hiç?
  • eğer imkanınız varsa iptal edin derim.. yok öyle bi şansımız diyosanda severek almışsınız güle güle kullanın.. bnm arkadaşımın babasıda bu tip ticari görünümlü araçlara takık.. otomobil hayatta binmez.. belki audi koysan yine içine sinmez.. sanırım babanızda öyle :)

ayrıca insanın hevesini kursağında bırakan arkadaşların amaçlarınıda anlayamıyorum.. biraz olumlu yönde yorumlar verip, bi işin altına girmiş insanı rahatlatmak varken... vs. vs.....
  • Hafif ticari alacaksınız kesinlike bunu anladım.

Tavsiyem kesinlikle '' Hafifi Ticari Araç olarak sınıfının en iyi CADDY ''

Eğerki bütçeniz Sportline + DSG için 63 bin TL yeterli ise en iyi seçim olur ama yok derseniz 59 BİN TL Comfortline +DSG iyi bir seçimde olabilir. Ama arasında 4 bin TL'lik fark bence etkilemez gibi.
    Yarın Vw bayisine gidin aracın içine binin babanın kararı kesinlikle CADDY olacaktır zaten. Sınıfının en iyi aracı donanım olarak Comfortline veya Sportline fazlasını sunar iyi araçlardır sağlam ve kaliteli sınıfında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Arkadaşın söylediği aracın indirimli fiyatı 45,980
    Symbol desen Logan
    Blue desen şişirme fiyat
    301 ve C-Elyssee desen sürpriz yumurta
    Rapid ve Toledo pahalı
    Connect yüzü eski
    liste uzar gider bana göre çok mantıklı bir tercih Fiorino

ha ben olsam Combi verdiyon alırdım.

Hocam işte combi versiyonu bende onerdim 30'a kombi alınabilir. Yazık gunah paraya
  • Connect i sattıktan sonra hafif ticari araçların fiyatlarını takip etmiyordum, 48 bin TL ye Fiorino, 59 - 63 bin TL ye Caddy vay babam vay...

2009 da Ford Connect GLX i 30 bin e almıştık.
  • konu biraz fake gibi geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Connect i sattıktan sonra hafif ticari araçların fiyatlarını takip etmiyordum, 48 bin TL ye Fiorino, 59 - 63 bin TL ye Caddy vay babam vay...

2009 da Ford Connect GLX i 30 bin e almıştık.

Yalniz siparis verip iptal ettikleri fiorino otomobil ruhsatli. Gelen 35bin liralik fiorino ile karsilastiriyor.

Bana kalsa kamyonet diye geceni alirdim o kadar farka degmez.

• Hafif ticari olarak tabir edilen Caddy, partner vb araçlarda VW kalitesi Caddy tabiki. Fiorino'ya o para hayatta verilmez. Ayrıca Peugeot öneren arkadaşlar kullandılar mı bilmiyorum ama 4 sene Peugeot Partner kullanan biri olarak söylüyorum evet güzeldir Caddy ile bence kıyaslanamaz.

Şuan bir Caddy kullanıcısı olarak Caddy'i öneririm. ( Yanlız ufak bir bilgi benim gibi ciddi bir sorunla karşılaşıp arabasının arkasında durmayan bir disb. ile karşılaşabilirsin )
  • Ya hocam o arabanın ne bıcım bı otomatık vıtesı var ya yemın edıyorum manuel cok cok daha ıyıdır
  • İ30 diyorum ve gidiyorum.

• Yaklaşık bir haftadır 1.3 emotion kullanıyorum ve çekişini hiç beğenmedim. İyi Performans için aracı devirli kullanmak gerekiyor, bu sefer de yakıt çok yükseliyor. Klima açıkken araç bayılıyor. Allah Astra 1.3 kullanıcılarına sabır versin.

• O para o arabaya verilirm guzel kardesim naptin sn. Cok gecikmeden hemen iptal et siparisi.50000 nedemek ya

• tamam çok ustune gitmeyin arkadasın. Babasını bogmaya gitti sanırım :D
  • Keske almadan once danıssaydınız.

• fiyatlara inanamiyorum.. girdim siteye baktim hala inanamiyorum..

en ucuz fiorino 41.500TL....

vergisiz tahmini 28000TL.. fiorino bu..

allahim ne gunahimiz var da bize sigir muamelesi yapiyorlar!

• Çoğu kişi marka fanatikliği yapmış ve allah bilir eleştirdikleri arabaları galeride içine oturmuşlardır sadece.

ben ticari olarak ford connect,reno kango,caddy,pejoo tepeee,doblo ve fiorino gibi araçlarda en az 1 saat yolculuk yaptım.Bazılarında yolcu bazılarında şofördüm.

kişisel görüşüm connect ve kango çok sert takoz gibi geldi konforsuz.caddy,pejoo ve doblo güzel araçlar tavsiye ederim.Fiorino biraz küçük bipper ile aynı kasaya sahiplerdi sanırım fakat yakıt tüketimi çok az şaşırmıştım görünce.
  • niye kötü olsun? ilerde bir kaza olursa az masrafla kurtarırsın. Aracın yakıt konusunda da eşdeğerlerine göre tutumlu ve araç içi ve tasarımı gayet güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 4 Temmuz 2013; 5:40:29 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.