Şimdi Ara

65.000 TL'ye HAFİF TİCARİ tavsiyesi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
5
Favori
4.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: locote

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

quote:

Ya caddy iyi güzel araç sizin söylediklerinize göre ama şöyle birşey takılmıyor değil aklıma, 70 Bin edermi ?

Caddy gibi bir arabaya 3.0 V6 koysalar yine o parayı etmez.

Neden öyle bir düşünceye yöneldiniz acaba ? - leri nelerdir ?

Caddy tarzı hafif ticariler yük taşıma önceliğiyle tasarlanır. Süspansiyon konforu, yol tutuş özellikleri, sürüş rahatlığı, sürücü ve yolcuyu yorma gibi konularda kesinlikle binek rakiplerinin gersindedirler. 65.000TL gibi bir bütçeye sahipseniz bu tarz araçlara kesinlikle bakmanıza gere yoktur. Üsttteki mesajımda tavsiye ettiğim C-Max tarzı bir aracı bu bütçeyle iyi bir donanımla alabilirsiniz. Her yönüyle Caddy'den üstün bir araçtır. Ayrıca her sene değil 2 senede bir muayeneye gidersiniz.

Hele ki o Fiorino'ya full bile olsa 35'ten fazlası verilmez.

Ford'tan başı çok yanan bir tanıdık varda, yanlış anlaşılmasın :) başka öneriniz varmı ?

Ford'lar son derece sağlam araçlardır. Bir yakınınız sorun yaşadı diye bence soğumayın. Her markayla mutlaka sorun yaşayan insanlar vardır. Ford kesin olmaz derseniz 1.4 TSI Passat Variant alabiliyorsunuz 0 km. Toyota Avensis olabilir. Bir çok seçenek var. 65.000TL ile ticarilerin hiç birisine bakmanıza gerek yok.

• Tamam teşekkürler tüm yorum yapan herkesin ellerine kollarına sağlık :)

Yarın 2013 Volkswagen Caddy 2.0 TDI Sportlıne 6+DSG olan modelini alacağız ellerinde varsa hemen alacağız yoksada 3-6 ay arası bekleyeceğiz bakalım ölüyormuyuz kalıyormuyuz :))

Tekrardan emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık kardeşlerim..

Not:Neden VW Caddy'de karar kıldık ? Cevap: Çünkü bizim işimize bu daha yatkın olduğu ve Ailemizin birazcık kalabalık olduğundan dolayı :)

İyi forumlar, iyi günler değerli forum arkadaşlarım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

40-45 bin aralığında cam tavanlı Berlingo-Partner alabilirsiniz. Bu sınıf için daha fazlası verilmez bence.

Sınıfının lideri Caddy ama o da çok pahalı, max bütçe 65 bin TL ise Caddy alabilirsiniz para sizin.

65.000 TL' edermi sizce ? 2.0 TDİ SPORTLİNE 6+DSG FULL+FULL ?

Etmez, diyorum ya 40-45 bin TL den yukarısı fazla bu sınıf araçlar için.

Paranız çoksa Caddy alın ne diyeyim.
  • otomobil ruhsatlı olmasını 7 kişilik seçeneginide göze alarak dacia lodgy e de bakabilirdiniz..yeni zamla 7 kişilik en fulu 42-43 civarı sanırım...hayırlı olsun...
  • o paraya 180 lik kısa şasi VW Transporter tavsiye ederim.Başka ticari araçla mukayesesi olmaz Camlıvan seçin konfora önem veriyorsanız.Parayı gömdüyseniz hayırlı olsun şimdiden, caddy de iyi tercih pişman olmassınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cdmpf -- 4 Temmuz 2013; 20:14:42 >
  • quote:

Tamam teşekkürler tüm yorum yapan herkesin ellerine kollarına sağlık :)

Yarın 2013 Volkswagen Caddy 2.0 TDI Sportlıne 6+DSG olan modelini alacağız ellerinde varsa hemen alacağız yoksada 3-6 ay arası bekleyeceğiz bakalım ölüyormuyuz kalıyormuyuz :))

Tekrardan emeği geçen herkesin ellerine kollarına sağlık kardeşlerim..

Not:Neden VW Caddy'de karar kıldık ? Cevap: Çünkü bizim işimize bu daha yatkın olduğu ve Ailemizin birazcık kalabalık olduğundan dolayı :)

İyi forumlar, iyi günler değerli forum arkadaşlarım..

Dostum siz çıldırdınız mı Allah aşkına? 65000 TL verilir mi hiç sırf Caddy diye? Gidin çift kabin Amarok ya da Navara alın temiz ikinci el. 65000 TL'yi Caddy'e vermek kesinlikle ÇILGINLIK!!!

• Allah akıl fikir versin :) bu da ayrı bi fantezi heralde
  • @Flowles
    @[H.E.E]
    @Alpine.

Sizin fikirleriniz nedir acaba ? Madem yorum yapıyorsunuz eksik yorum yapmayın lütfen.
  • 65 bin tl bi ticariye verilmez 40 tan fazla vermem ben
  • quote:

@Flowles
    @[H.E.E]
    @Alpine.

Sizin fikirleriniz nedir acaba ? Madem yorum yapıyorsunuz eksik yorum yapmayın lütfen.

Yorumumda da belirttiğim üzere ikinci el temiz çift kabin Nissan Navara ya da Volkswagen Amarok bakın. Amarok tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

65 bin tl bi ticariye verilmez 40 tan fazla vermem ben

Kardeşim vermem diyorsunda bana bir yardımın dokunmuyor, zararından başka, maden 40 tan fazla vermezsen hangi araca verirsin 40 tan fazla ? yardımınız dokunacak şeyler yazarsanız hem benim hemde diğer kardeşlerimin yararına olacak burda yardım etmekten ziyade yardım bulmak isteyen insan sayısı daha cok benim açtıgım konudan bakalım ne kadar yardım arayan insanlar var lütfen boş boş konuşmayalım
  • Transporter en iyi seçim.
  • @[H.E.E] Eyvallah dostum, eğer caddy'i sipariş vermeye gittiğimizde, belkide Amarok göreceğiz ve onda karar kılacağız sonuçta araba almak kolay mesele değil, arkadaşın,dostun,badigard'ın v.b şeylerin olacak en azından ben öyle düşünüyorum sonuçta 3-4 can biniyor, gidipte kötü bir arabaya 70 bin tl vermemek için burdayım zaten eminim herkeste öyle düşünüyordur.
  • @senersongur Minivan düşünmüyoruz maalesef, değerli yorumun için teşekkürler yinede :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi locote -- 4 Temmuz 2013; 20:49:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarsLife

65 bin tl bi ticariye verilmez 40 tan fazla vermem ben

Kardeşim vermem diyorsunda bana bir yardımın dokunmuyor, zararından başka, maden 40 tan fazla vermezsen hangi araca verirsin 40 tan fazla ? yardımınız dokunacak şeyler yazarsanız hem benim hemde diğer kardeşlerimin yararına olacak burda yardım etmekten ziyade yardım bulmak isteyen insan sayısı daha cok benim açtıgım konudan bakalım ne kadar yardım arayan insanlar var lütfen boş boş konuşmayalım

Caddy sportline alırsın ama sence mantıklımı ? 65 bin tl

• @WarsLıfe ; ;İşimi görüyorsa,kendimi aracın içinde konforlu hissediyorsam,ve 65 bin tl'yi bu araca verdiğime pişman değilsem, bence mantıklı

Ama araç böylemi bilmiyorum,yarın zaten test aracı varsa eğer deneyeceğim içime sinmezse o anki durumuma bağlı, araştırmaya devam edeceğim.
    Yorumun için teşekkürler.
  • geçmiş olsun
  • @-Juhziz-

Hayırdır kardeşim ?
  • 58.000 e dizel otomatik ds4 bedava almisim, 50.000 e fiorino, 65.000 e caddy. Vay anam vayyyyyyyyyy. Asla degmeyecektir o paralara, cok pişman olursunuz. İyi duşunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zapi -- 4 Temmuz 2013; 21:50:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C max alin c max a da sigamiyorsaniz ne diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.