Şimdi Ara

%65 ten satılık ucuz skinler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AWP | Hiper Canavar Dış Görünüş: Az Aşınmış

USP-S | Leş Onaylandı Dış Görünüş: Görevde Kullanılmış

M4A1-S | Hiper Canavar Dış Görünüş: Görevde Kullanılmış

AK-47 | Akuamarin İntikam Dış Görünüş: Görevde Kullanılmış

P90 | Asiimov Dış Görünüş: Görevde Kullanılmış

Glock-18 | Su Elementali Dış Görünüş: Görevde Kullanılmış

Steam pazar fiyatları 320 tl
    toplam 200 tl fiyat istiyorum. Dileyene 2 parça halinde satılır

Ödeme yöntemi ziraat havale

envanter linkhttp://steamcommunity.c...jandarksmurf/inventory/

Steamden eklerseniz daha hızlı iletişime geçebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veyseleser -- 9 Ocak 2016; 19:00:53 >

• Yukarı
  • Fiyat güncellendi
  • 140 liralık skin aldık sağolsun kaliteli bir arkadaş
  • Yenileri geldi
  • Up
  • Güncel
  • url=http://hizliresim.com/3YYpmr]
     %65 ten satılık ucuz skinler
    [/url] dolandırıldık sağlık olsun satış devam ediyor sadece havale
  • Veyseleser V kullanıcısına yanıt
    Sadece aile ve arkadaşlarım seçeneği ile para alın paypal'dan. Ve hemen aktarın banka hesabına parayı.
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Malesef yeni öğrendim
  • Veyseleser V kullanıcısına yanıt
    Tecrübe tecrübedir, giden 54 TL olsun. Zamanında epey yüklü satışlar yapıyordum forumdaki Fifa 14 Coin konusunda. Araştırıp öğrenmiştim ve her zaman Aile ve Arkadaşlarım seçeneği ile aldım ücreti. Yoksa Paypal'a güven olmaz. Adam vermedi ürünümü, kargolamadı diye parasını alabiliyor. Ayrıca Paypal yönetmeliğinde online ürünler bakımından bir açık var. Online ürün ve eşyaları Paypal koruma kapsamına almıyor. Ne satıcı malı gönderdiğini paypala kanıtlayabilir, ne de alıcı bu cd key çalışmıyor deyip para iadesi talep edebilir. Malesef koruma yok bu tür alışverişlerde. Bireysel satıcılar kötü etkileniyor tabii ki bu durumdan. Nuuvem'den yüklü miktarda CD Key aldım ve keyler çalışmıyordu. Paypal beni korumadı satıcıyı haklı buldu.
  • Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veyseleser

Bu mesaj silindi.
    Hocam %65'ten AWP-Hiper Canavar Görevde Kullanılmış arıyorum 50 TL bütçem var.
  • Ödeme yöntemi key olursa hepsini almak isterim
  • theknightelf T kullanıcısına yanıt
    Malesef nakit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veyseleser

Malesef nakit
    Yukarı fiyat uygun
  • Günceldir
  • Arkadaşlar bu profil sahici arkadaş dolandırıcıdır. Bugün kendisine ödeme gerçekleştirdikten sonra steam üzerinden beni silip engellemiş. Anlayacağımız üzere kendisi üç kuruş için hırsızlık yapacak kadar karaktersiz birisidir. Şimdiye kadar olan mesajlaşmaların ekran görüntüleriyle beraber ilgili tüm hukuki kanallar kullanılacaktır. Avukat arkadaşımı bekliyorum neler yapabileceğimize dair. Siz siz olun günahınızı dahi vermeyin bu kişiye. Bir de utanmadan mağdur ayakları çekmiş. Yazık çok yazık demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Bir insanın karakterini ortaya çıkarmasının bedeli bu kadar ucuzmuş :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: FonkiTheFonksman

Arkadaşlar bu profil sahici arkadaş dolandırıcıdır. Bugün kendisine ödeme gerçekleştirdikten sonra steam üzerinden beni silip engellemiş. Anlayacağımız üzere kendisi üç kuruş için hırsızlık yapacak kadar karaktersiz birisidir. Şimdiye kadar olan mesajlaşmaların ekran görüntüleriyle beraber ilgili tüm hukuki kanallar kullanılacaktır. Avukat arkadaşımı bekliyorum neler yapabileceğimize dair. Siz siz olun günahınızı dahi vermeyin bu kişiye. Bir de utanmadan mağdur ayakları çekmiş. Yazık çok yazık demekten başka bir şey gelmiyor aklıma. Bir insanın karakterini ortaya çıkarmasının bedeli bu kadar ucuzmuş :/
    Karaktersiz,namussuz. Bilişim suçları alınca çok ah dersin ama iş işten geçer .. Forumun bunlardan temizlenmesi lazım..
  • Akşamdan beri onu inceliyorum ben de hatta avukat bi arkadaşım var onla da konuştuk artık bu işlere önem verildiği ve üzerinde durulduğundan bahsetti. Yarın o avukat arkadaşımla birlikte yasal işlemleri başlatıyoruz. Şahsın adı ve banka hesabı elimizde olduğundan işimizin daha kolay olduğundan bahsetti. Emsal olan dolandırıcılıklardan da bahsetti bana. Kendi düşen ağlamaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.