Bildirim
65 yaş üstüne verilen, turizm amaçlı olmayan seyahat izinlerinde gittikleri şehirde 1 ay kalma şartı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3 gin icinde dönebilir yazıyor bu sekilde izin alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alo 199 , 1 ay kalma mecburiyeti var diyor ? Siz nasıl 3 gün izin alabiliyorsunuz ? (Turizm amaçlı seyahat izni hariç)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murathanouz -- 14 Ekim 2020; 11:59:22 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benim dedem hastaneye gitti geldi sıkıntı olmadı otobüsle gitti geldi hiç 1 ayda kalmadı 1 gün sonra döndü
E-devlet üzerinden aliyorum. 65 yaş üstü seyehat izin belgesi başlığından
Başvurur basvurmaz onaylanıyor. PDF izin kağıdında 3 için de geri dönebilir yaziyor.
Merhaba, 65 yaş üstünün kendisi için mi 3 gün içinde geri dönebilir deniyor. Mümkünse özel kısımları kapatıp evrakı paylaşmanız mümkün mü?
İzin Başlangıç Tarihi: 27.09.2020
İzin Sonlanma Tarihi: 30.09.2020
Beraberindeki Yakınlarının T.C. Kimlik Numaraları, Doğum Tarihleri ve İsimleri (Varsa Eşiniz Hariç En Fazla 2 Kişi Refakatçi Olabilir. Refakatçiniz Gidiş Tarihinden Sonraki 3 Gün İçerisinde Tekrar Dönüş Yapabilir.):
fotograf ekleyemedim yukarıdaki yazı yaziyor
Anladım bu 3 günlük husus, refakatçi için geçerli,65 yaş üstü 1 aydan önce dönemiyor.
Ust tarafta izin süresi 3 gin yazıyor kafamı karıştırdı simdi.
Evet haklısınız refakat 3 gunde donebilir diyor
Kayinbabam için aldım 5 defa yakın şehirlerarasi.
Sıkıntı yaşamadık ama kontrole rastlamadık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X