Merhaba, 2014 model Megane 3 touch paket dizel otomatik araç sahibiyim. Aracım 124.000 km’de. 10 yaşa yaklaştığı için model yükseltme niyetindeyim. Yorumlarınıza ihtiyacım var; Bütçe max 650.000 TL Suv alma niyetim var 1 çocuklu aileyim yılda ortalama 15.000 km yapıyorum (10.000 şehir içi(İstanbul) 5.000 şehirdışı) 1) 2018 ve sonrası Nissan Qashqai 1.6 dci xtronic. Skypack veya design pack. Max 100.000 km 2) 2020 ve sonrası Peugeot 2008 1.2 benzin otomatik, active paket. Max 50.000 km 3) temiz suv bulamazsam limiti 550.000 TL ye çekip, 2018 ve sonrası Megane 4 1.5 dci edc icon paket alıp, suv ihtiyacımı 2-3 sene erteleyebilirim. 4) sizden gelecek farklı önerilere açığım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 25 Ekim 2022; 20:53:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
650.000 TL tavsiye
-
-
Citroen C4 Feel Bold paket 702 bin TL
Gayet alınası duruyor 1.2 130 beygir EAT8
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarı
-
Kadjar da aklımda olan araçlardan biriydi fakat Renault, bu modeli devam ettirmeyeceğinden düşünmüyorum hocam, teşekkürler.
Bütçenize uygun sıfır km b suv bulabilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Citroen C3 aircross ve Opel crossland’ın tiplerini beğenemiyorum hocam.
b suv olarak 2008 hoşuma gidiyor ama ikinci ellerine zor ulaşıyorum.
yeni mokka da ikinci el olarak uzak kalıyor.
başka da b suv alternatif aklıma gelmiyor.
Bende c3a diyecektim. Bütçeniz dahilinde sıfır km bayon ve stonic de olabilir. Ya da 700 bandına çıkabilirseniz captur da bulunabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazmıssınız gerçi ama C3 aircross test ettiniz mi? bence aradığınız araç olabilir.
-
Merhaba hocam, çalıştığım yerde şirket aracı olarak kullanılıyor. 20km şehirçi tecrübe ettim fakat yeterli sayılmaz. Tipi pek hoşuma gitmiyor açıkçası, fakat 2018 model qq ya da 2020 model 2008 denk getiremezsem muhtemelen tercihim sıfır ya da düşük km makyajlı c3a olacak.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler hocam, uzakdoğuların atmosferik motorları ilgimi çekmiyor, az sayıda 1.0 turbo seçenekleri de motor yeni diye emin olamıyorum.
captur un yeni kasası pek tutulmadı sanırım, yollarda pek göremiyorum, fiyat performansı düşük olduğundan diye tahmin ediyorum. 700 üzerine çıkabilsem tek tercihim ikinci el 3008 olurdu :)
2017-2018 Ford kuga alabilirsiniz 3 senedir kullanıyorum şahsım adına çok memnunum dediğin<z araçlardan daha ferah olduğunu düşünüyorum
-
Evet Kuga da aklımdaki araçlardan, sanırım titanium paket almak şart.
farlar halojen geliyor sanırım titanium olsa bile, farların mercekli olduğundan emin değilim, sizdeki hangi paketti? Farlar mercekli midir?
titanium sunrooflu paket denk gelse direkt tercihimi olumlu etkileyecek 🙂 ama 700bin TL altında yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sazan84 -- 2 Kasım 2022; 0:37:30 >
Ben de benzer fiyat aralığında suv bakıyorum Skoda Kamiq 1.0 vs Peugeot 2008 arasındayım, ikisine de bindim yakıt konusunda 2008 iç hacim konusunda kamiq daha iyi tip olarak da kamiq bir adım önde geldi bana
2008'in GT veya GT line paketi, Kamiq'in her paketinden iyi. Baktığınız active paketlerde jant boyu daha ufak belki konfor olarak olumlu etkileyebilir ama yol tutuşta zayıflık yaratabilir. Hacim olarak evet 2008 daha dar. 1.2 benzinlisinin çekişi, gidişi ve sesi güzel. Aracın direksiyon tepkileri benim hoşuma gitmişti. Direksiyonun hafif ufak olması da gayet hoş. Yalnız peugeot'da o kadrana üstten bakma olayını iyi irdeleyin derim. Oturma pozisyonu boyu uzun olanlara hiç uygun değil. Özellikle 185 üstü iseniz direksiyonu aşağı alsanız bacağınıza değiyor, yukarı alsanız kadran görünmüyor. Baya gıcık bir tasarım.
-
nissan juke baz paket 670 bin diyor sitesinde ama o fiyata bayide olurmu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende titanyum var evet mercekli kaliteli led takarsanız yeni nesil ledleri aratmıyor, st line alıp bu sorunuda aşarsınız, bende photon led var çok menunum, 700 altına gerçek satıcı bulabilirsiniz diye düşünüyorum genelde kmleri çok düşük araçlar var, beni şaşırtan sunduğuna göre fiyatları çok düşük kalıyor alırken çekinmiştim aynı model tiguanla bayağı fark vardı ama 2 senem tabi illaki bazılarında sorunlu araçlar denk düşüyordur ama tık etmedi çok şükür yol tutuşunda savuruyor filan dediler ama bence yol tutuşu en iyi özelliği tiguna göre biraz sert gibi algılansada bu tokluk uzun vadede avantaja dönecek gibi düşünüyorum bir kaç foruma üye oldum dizel modellerde öyle yandım bittim diyeni görmedim. 8inch bir multimedya var android auto veya iphone uyumlu bağlantı ile navigasyon kullanabiliyorsunuz, otomatik park var gayette başarılı duruyor , yakıt konusunda çok kalabalık bir şehirde değilim ortalamam 8-8.5 uzun yolada 120 hız ortalama ile çok rahat 6 oluyorki bu cüsse için iyi ben çok kasarsam 5.2 yi görüyorum :)) ne alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ford-74.000-km-de-kayitsiz-dizel-otomatik-acil-satilik-1061642118/detay
not araçlarla alakam yoktur bilgi amaçlı koydum almadan önce çok detaylı expertize sokmanızı öneririm
son olarak bahsedilen c3,juke,2008,stronik araçların dışı büyük gibi gözüksede iç hacimleri ve kullanın iç malzeme kalitesi hayal kırıklığı yaratabilir alamadan araştırın derim, c4,kuga,nissan qq, kia sportage, hyundai tuscon, ww tiguan skoda karoq iç hacim ve sürüş keyfi olarak diğerleinden çok üstündür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative1903 -- 9 Kasım 2022; 15:21:41 >
-
Cam Tavanlı Tucson tercihim olurdu net. İçlerinde o fiyata alabileceğiniz en donanımlı, gösterişli araç.
-
konfor donanım harika araç sadece benzinli modelleri biraz fazla yakıyor sanki, tüp taktıranlar gördüm, gerçi çok kullanılmıyorsa sorun değil ama günlük kullanımda üzebilir gerçi dizel modelleride var
-
Hyundai Kona - 1.0 T-GDI 120 PS Style
Liste fiyatı 650 bin civarında aklınızda var mı bilmiyorum ama yolda çok denk geliyorum :)
Benzer içerikler
- atmosferik mi turbo mu
- daihatsu terios 1.3
- mercedes c180 alırken nelere dikkat edilmeli
- opel insignia 1.5 dizel kronik sorunları
- rover 216
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X