ya arkadaslar ben 6600 de fotograf galerisindeki fotoları telefonda aranıldıgında kucuk resim ekledim ve tel caldıgında o foto yu da goruyorum buraya kadar normal soru su...Tum foto galerisindeki fotografları sildim,attım ama hala tel caldıgında o fotografları goruyorum ya da soyle izah edeyim tel defterine geldigimde isimlere bakarken fotografları goruyorum ama nerede olduklarını bilen var mı?garip bir soru ama bilen varsa yazsın biz de bilelim :)
ikinci aklıma gelen soru su gprs uzerinden operaya baglanıyorum ama gel gor ki istedigim zaman operadan cıkamıyorum bazen cık deyince cıkıyor ama bazen de inadı tutuyor cıkabilirsen cık kafasına gore takılıyor bunun sebebini bilen var mı?kapatmak icin ugrasıpta kapatmassam saatlerce gprs ye baglı kalıyor o da bataryayı etkiliyor.
operadan çıkmak için telefonun exit tuşu(kırmızı tuş) ile değil,seçeneklerden exit opera ile çıkman lazım.bu wap içinde geçerli
operadan çıkmak için telefonun exit tuşu(kırmızı tuş) ile değil,seçeneklerden exit opera ile çıkman lazım.bu wap içinde geçerli
Aynen uyguluyorum ama dedim ya bazen hemen cıkıyor bazen de kafasına gore takılıyor.Foto olayına cevap arıyorum bilen var mı arkadaslar?
fexplorer diye bi program var telinin bütün c: sini d: görüyosun orda bulabilirsin zaten küçük bi resim 5kb falan tutuyo program içinwww.mobile.com.tr.tc
dostum o görüntleri silmek için bak şimdi ;;;; rehber e gir/ oradan o resmi olan elamanın üzerine gel bidaha tıkla joystick ortası ile buradan seçenekler/düzenle de..! düzenle de pencere açıldıktan sonra bidaha seçenekler / küçük resmi kaldır de. o kadar . sonra TAMAM ile kaydet de bitmiştir..! iyi günler
fexplorer telefonun anasını babasını gösteriyor kur gör
Ozan arkadasım sagolasın tamam ben onları atarım atmasına da baska bi sey soruyorum ben yani o fotograf galerisinden o fotoları attıgım halde rehberdeki fotolar rehberde kayıtlı kalıyor ama fotoları neden goremiyorum? onlar neredeler? hangi klasorun icindeler? onu merak ettim de:)bir bilen vardır diye sormustum.Bana ilginç geldi valla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme