Arkadaşlar bende 6600 var. bu telefon 10 sn. daha fazla video kaydı nasıl yapabilirim. bazı yerlerden duyduğum kadarıyla 45 dk. kayıt yapılabiliyormuş. bu konu hakkında yardıma ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyorum.
www.aivanet.com dan software, symbian s60 telefonlar için olan bölüme gircen 6600 için olan ETI Camdoer ı bulcan
eticamcorder 6600 de çalışıyor fakat sesiz çekim yapabiliyor sadece.sesi açınca çalışmıyor.şu an için 6600 de sınırsız sesli video kaydı yok.ama 10 sn lik süreyi 40 sn< yeye çıkartmak için tim video messaging var.yeşil gözlü arkadaşım bu programı bulamazsan bana pm at bi şekilde yollıyım sana...
klonajinsky dostum bu programı bana mail yolu ile gönderebilirmisin. Gönderirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
45 dakika [jwdwn] nasıl yani sessiz 45 dakika çekim yapaibliyormu bu alet
eğer yapabiliyorsa hellaaa yani ama sesli de 40 saniye yapsa o da yeter
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by greeneyes</i> <br />klonajinsky dostum bu programı bana mail yolu ile gönderebilirmisin. Gönderirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler...