Şimdi Ara

6630 mu yoksa u600 mü=?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim eski telefon un 6630 tu çok memnundum müzik falan herşey süperdi bi radyosu yoktu bide flaşı ama şimdi u600 almak istiyorum ama karasızım 6630 kullanımı rahattı duvara fala naçrpsan bişi olmuyodu yere falan atıyodum elimde top gibi oynuodum hçç bişi olmuyodu ama şimdi de bi yandan u600 çok hassa bi telefon yan, 45 cm den düşmüş bi arkadaşınki mefta diyo tel kara veremdim ama 6630 um da benim gitti şimdi yani tel almam lazım 6630 mu u600 mü

• ericsson 688 al daha sağlam telefon.
  • u600 alsan 2 günde haşat olur herhalde n serisi telefonlara filan bak
  • n73 vardı birinde okuldayken duvar sürtü biras n73ü ekran kırıldı =))
    u600 alsam ona göre kullanırım 6630 gibi kullanmam ama
    bu arada 6630 u gitmesinin sebebi denize girmem di ahh akdeniz ahh neden bu kadar tuzlusun telefonu haşat etti tuzlu su
  • U600
  • U600'ü nerde alıyon sen toplanıyo telefon.
    6630'da fi tarihinden kalma telefon, onu da salla. En iyisi sen telefon alma kardeşim.
  • toplnaıomu neden???? bu arada bencede sen telefon alma kardeş denize girince bozulur onlar genelde elektronik yaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    k790 mı w810 mu??
    17 yıl önce açıldı
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    5800 mı 5530 mu?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctozin

toplnaıomu neden???? bu arada bencede sen telefon alma kardeş denize girince bozulur onlar genelde elektronik yaa

Valla bilmiyorum U600'leri topluyorlardı. Nedenini tam hatırlamıyorum ama bir şeyi mi eksikmiş yada üretim hatasımı varmış her ne karın ağrısındansa topluyorlar U600'leri. Belki kalmamış bile olabilir. Bu arada dostum 6630 ve U600 birbirinden o kadar alakasız telefonlar ki nasıl kararsız kaldın anlayabilmiş değilim
  • sinek küçüktür mide bulandırır harbi harbi u600 hakkında toplatma yada üretim hatası varmı ciddi ciddi? bende almayı düşünüyordum...6630 u kullanmaya dwm et bence
  • 6630 kulanıcısı olarak. 6630"a devam diyorum. Su gunlerde cıkan yeni modellere bakıyorumda pek azında 6630"dan daha iy i performans var ama onlarında fiyati 6630"un 3-4 katı... Daha telefona yukleipte kulanamadığım program olmadı ( tabi symbian60 olmak üzere ). BENCE"de DEVAM.
  • benim de her türlü programı yüklüodum süper bi telefon bu arada harbiden doğru mu ya u600 toplanma olayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.