Bildirim
6630 sorunu
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zipten cikarip gondermeyi dene -
deniyorum direkt telefona yüklemeye kalkıyo yüklenmiyoda zaten zipli haliyle telefona attım yine olmadı yarrddddıııımmm.... -
Telefona göndereceğin dosya bicimi .sis, .jar yada .jad olmalı. Yani senin internetden indirdiğin dosya winrar yada winzip dosyasıdır, bunu bilgisayarında açacaksın, içinden çıkan .sis uzantılı dosyayı gönder teline. -
sis gönderecen kardeş ya zip den çıkar -
zip ten çıkaramıyorum bilen warsa bi zahmet... -
nerden indiriyorsun? bende indireyim bakalım sorun ziplenen dosyada mı_? -
yukarıda dizine çıkar die menü var oraya tıkla . -
Dosya yönetiminden yüklemeyi dene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martymcfly -- 22 Ocak 2006 14:23:49 > -
Kardeş sağ tıkla klasöre çıkart yazar. (Win-Rar) kullanıyorsan -
quote:
Orjinalden alıntı: zubra
zip ten çıkaramıyorum bilen warsa bi zahmet...
çıkaramazsan telefona zipman yükle ama o da zipli çıkarsa bilemem
bak şimdi o zipli dosyayı bilgisayarında sağ tıkla buraya çıkar de eğer winrarın varsa.
yoksa tıkla dosyaya üstten en soldaki(adını hatırlayamadım)ne bas.çıkan .sis de at telefona
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 22 Ocak 2006 14:29:41 > -
arkadasım o zmn zipman programını teLe yukLe ozmn haLLedersin derdini
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- stereo ses nedir
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- numara sorgulama
- firmware nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- samsung ekran görüntüsü alma
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X