Şimdi Ara

6850 vs 6870 arasinda ne kadar fark var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Eah6850 alırken 6870 ile arasinda pek fark olmaz diye düşünüyordum. birkaç araştirmadan sonra 900 gpu mhz hızı varmış. bu cok şeyi deyiştirir mi? bu 2 ekran kartı arasında cok fazla fark var mıdır?

• O.C yapıp yetişirsin 940 yapsan az geride olur, voltaj da vermeden yaparsın muhtemelen.

Ayrıca ahım şahım fark da yok.
  • cok tesekür ederim yardımlarınız için :) bu kartı 360tl ye aldım. sonradan 420tl lik modellerin güclerini görünce bi pişmanlik yaşadım ama şimdi rahatım siz sağolun

amigo1997 karşılaştırman cok yardımcı oldu teşekür ederim
  • Son olarak sizce eah6850 saglam bir ekran kartımı fiyatına göre? future soldier bile maxta oynatıyor bana cok rahat ama sizin yorumlarınızı duymak istiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozai

Son olarak sizce eah6850 saglam bir ekran kartımı fiyatına göre? future soldier bile maxta oynatıyor bana cok rahat ama sizin yorumlarınızı duymak istiyorum..

En iyi F/p kartı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu anakarta 4070 ti olur mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HD 6850 F/P EFSANESİDİR ...
  • quote:

cok tesekür ederim yardımlarınız için :) bu kartı 360tl ye aldım. sonradan 420tl lik modellerin güclerini görünce bi pişmanlik yaşadım ama şimdi rahatım siz sağolun

amigo1997 karşılaştırman cok yardımcı oldu teşekür ederim

Önemli değil dostum.

quote:

Son olarak sizce eah6850 saglam bir ekran kartımı fiyatına göre? future soldier bile maxta oynatıyor bana cok rahat ama sizin yorumlarınızı duymak istiyorum..

Tabikide Asus çok kalitelidir ve 3 yıl garantilidir.Her oyunu rahat rahat oynarsın.
    Şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Amigo[Nuri]- -- 5 Ağustos 2012; 22:42:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.