Şimdi Ara

690 SAYFA ÇIKTI ALMAM GEREK -YARDIM-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir e-book var yazıcıdan tam 690 sayfa çıktı almam gerekiyor,bir kırtasiyeye gitmeyi düşünüyorum sizce ne kadar isterler ?
    bilen arkadaşlar var mı ? bir taneyi ne kadara çıkartırlar ?

• normal bir kırtasiye 25 X 690 =172.5 ytl alır tabi önlü arkalı olursa fiyat yarıya iner
    sen en iyisi bulundugun şehri yaz bilenler varsa yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_sönmez

normal bir kırtasiye 25 X 690 =172.5 ytl alır tabi önlü arkalı olursa fiyat yarıya iner
    sen en iyisi bulundugun şehri yaz bilenler varsa yardımcı olurlar
    ozalitlere gidecen
  • yer neresi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

yer neresi?
    kitabı orjinal al daha ucuza gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

yer neresi?
    yok baba ne yaptın, büyük kırtasiyelerde sayfayı 5 kuruştan çıkarttırırsın. 35 ytl yapsın.

ama şimdi ona cilt felan gerekir. matbaayı dene bence.
  • valla völe sırf bu fotokopi işini yapan yerler var sayfasını 5 veya 10 kruşa çıkartıyo yani hesapla artık 100 sayfa çıkarsan 10 ytl 690 sayfada 69 ytl eğer 5 kuruş oursada yarısı işte tabi adamla pazarlıkda yapabilirsin 690 sayfa çıkartıcan sonuçta veya orhinalini al daha ucuza gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clsguitar -- 16 Temmuz 2008; 21:45:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudkostik

yok baba ne yaptın, büyük kırtasiyelerde sayfayı 5 kuruştan çıkarttırırsın. 35 ytl yapsın.

ama şimdi ona cilt felan gerekir. matbaayı dene bence.

Alıntıları Göster
    Çıktı diyor fotokopi değil. Sayfası 50 kuruş vb. olandan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whiskey -- 16 Temmuz 2008; 21:49:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whiskey

Çıktı diyor fotokopi değil. Sayfası 50 kuruş vb. olandan...

Alıntıları Göster
    500 kuruşmu? öyle bir tük parası olduunu sanmıyorum şaka bi yana cidden orjinalini al bence daha ucuza getirirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: clsguitar

valla völe sırf bu fotokopi işini yapan yerler var sayfasını 5 veya 10 kruşa çıkartıyo yani hesapla artık 100 sayfa çıkarsan 10 ytl 690 sayfada 69 ytl eğer 5 kuruş oursada yarısı işte tabi adamla pazarlıkda yapabilirsin 690 sayfa çıkartıcan sonuçta veya orhinalini al daha ucuza gelir
    yer İzmir
    biraz sıksam sayfa sayısını 500 indiririm -içindekiler ve gereksiz bölümleri çıkararak-
    ama genede bayağı tutar kitabın orjinali 40 ytl falan zaten

burada bildiğiniz bir yer var mı ? özellikle Çankaya da
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecast

yer İzmir
    biraz sıksam sayfa sayısını 500 indiririm -içindekiler ve gereksiz bölümleri çıkararak-

Alıntıları Göster
    matbaa ne kadar tutar sizce şöyle 500 sayfayı 20 ye kapatabilir miyiz ? cilte gerek yok
  • quote:

yer İzmir

Alıntıları Göster
    çıktı da 5 kuruş yaa. hem de çorumda... ki orası izmir, 4 kuruşa bile çıktı alınabilir...

ben de bu hafta reaksiyon müh. kitabının çıktısını alacağım. orijinali amazon.com da 118,64 dolar...
  • quote:

matbaa ne kadar tutar sizce şöyle 500 sayfayı 20 ye kapatabilir miyiz ? cilte gerek yok

Alıntıları Göster
    1,5 ay önce tez bastırmıştım 200 sayfa + 2 cilt 18ytl tuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madanci -- 16 Temmuz 2008; 21:56:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madanci

1,5 ay önce tez bastırmıştım 200 sayfa + 2 cilt 18ytl tuttu.

Alıntıları Göster
    matbaa ucuza basar ama şöyle ki;
    onu kitap halinde bir tane bastırman 100 ytl, iki tane bastırman 102 ytl, üç tane 104 gibi. yani bir hazırlık parası var ki o da çok.
    en iyisi ozalitçilere git.
  • quote:

Alıntıları Göster
    3-4 ay önce 500 sayfa çıktı aldım 25 lira ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisiko__

3-4 ay önce 500 sayfa çıktı aldım 25 lira ödedim.

Alıntıları Göster
    hp 1020 ve 1018 lazer yazıcı ile ucuz basılır tonerı 15 lira 1000 sayfa basar
  • quote:

Alıntıları Göster
    yasal olsa yardım ederdim ama işte ama kitap oldumu çok acımasız oluyorum biraz...2 paket a4 5 ytl den 10 ytl ...bi dolum toner 20-40 ytl arası olsa 30-50 ytl arası maliyeti var ..muhtemelen kartuşu bitirmez sanırım gerçek maliyeti 20 ytl civarı helede arkalı önlü basarsan dahada ucuzlar ...
    bence sormalısın bikaç yere o gelişmiş makinalar çok hızlı basacağı için --tarama derdi yok sayfaları ittir çevir yok-- makul bir fiyat elde edebilirsin sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbuli

yasal olsa yardım ederdim ama işte ama kitap oldumu çok acımasız oluyorum biraz...2 paket a4 5 ytl den 10 ytl ...bi dolum toner 20-40 ytl arası olsa 30-50 ytl arası maliyeti var ..muhtemelen kartuşu bitirmez sanırım gerçek maliyeti 20 ytl civarı helede arkalı önlü basarsan dahada ucuzlar ...
    bence sormalısın bikaç yere o gelişmiş makinalar çok hızlı basacağı için --tarama derdi yok sayfaları ittir çevir yok-- makul bir fiyat elde edebilirsin sanırım...

Alıntıları Göster
    Kitap halinde bastırmayacağım,elimd pdf formatında bir e-book.Cilt falan da lazım değil.Sadece arkalı önlü -daha ucuz olur- çıktı alacağım

• quote:

Kitap halinde bastırmayacağım,elimd pdf formatında bir e-book.Cilt falan da lazım değil.Sadece arkalı önlü -daha ucuz olur- çıktı alacağım

Alıntıları Göster
    135 ytl ni alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_6872

135 ytl ni alırım

Alıntıları Göster
    sizce 20 YTL den aşağıya çıkartabilir miyim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.