Şimdi Ara

6s plus kamera uygulamasını açarken kameradan gelen ses?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar acil cevap bekliyorum. İlk başta gece yatarken snapchat'e gireyim dedim, uygulamayı açınca kameradan tık diye bi ses geldi, sonra uygulamayı kapayıp tekrar açtım, bu sefer ses gelmedi. Sonra uygulamayı kapattım ve ekran ı kapadım, ardından kilidi açıp kamera uygulamasını açtım yine kameradan tık diye ses geldi, sonra kamera uygulamasını kapayım tekrar açtım bu sefer ses gelmedi. İnternette ois olduğu için gelmesi normal yazıyor ama bi sorayım dedim, acil yanıtlarsanız güzel olur. (özet geçersem eğer, bir kamera uygulamasına ilk defa girince kameradan tık gibi bir ses geliyor, ama o kamera uygulaması arka planda açıksa ve uygulamayı öyle açıyorsam kameradan ses gelmiyor) '' Buda tesadüf ya çok sessiz bir ortamdayken duydum.

• Ois sesi pluslarda normaldir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ois ile alakalı olduğunu sanmıyorum bazen 6 da duyuyorum aynı sesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Zaten çok az gelen bir ses , gece çok sessiz bir yerde olmanız lazım ve kamera uygulamasını açarken kulağının kamera lensinin orda olması gerek. Gündüz duyamazsınız bile araba bile geçse o sesi duymak imkansız. Ama bir ses geliyor sanki eski fotoğraf makinelerinin lens koruma kapağı gibi çıkırt diye bi ses
  • hocam yıllar sonra selam.. iPhone SE2020 aldım aynı sorun var şuan. iOS14'ten sonra yaşamaya başladım sizcr ne yapmalıyım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.