Bildirim
7.0.4 teki hata
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iPhone 5;
Bende çıkıyor , sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iPhone 5 , Bende de çıkıyor
Vay arkadaş sıkıntı benim alettemi
4s bende çıkıyor
5S çıkıyor. sen bi rest at cihaza -
5s
Bende sorun yok
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de bir sorun yok.
Ayarları Sıfırla deyin belki düzelebilir
iPhone 5 sorun yok. -
Hocam peki sizin 4S'ler de telefon kısmından mesaj atabiliyor musunuz ? Bende o mesaj şablonu gitmiş numaranın yanında ki. Eğer bu sürüm ile gelen bir şey ise kötü olmuş rahatlıkla o şekilde mesaj atabiliyorduk şimdi ise sayfayı aşağı indir mesaj göndere tıkla :) -
Şimdi kontrol ettim duruyor o üzerine tıklanıldığında mesaj ekranına geçiren kısa yol baloncuğu... 4s
Teşekkür ederim hocam benim telefonu resetlemem gerekiyor sanırım.. -
Güncellemeden sonra ses + - tuşlarım bozuldu kapatıp açtım şimdilik bir sıkıntı yok
Benim 7.0.0'da aynı sorun oluyor bazen. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. -
5s'te boyle bi sorun yok. Cihazi bi sifirla baktin olmuyo itunes uzerinden bi restore at derim.
Evet arkadaşlar cihazı sıfırladım olmadı. Restore edince düzeldi bu ota da bi sıkıntı oldu sanırsam . Şuan da bir problem gözükmüyor .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X