Bildirim
+7 & +5

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
senin gibi arkadasım olsun böle hediye edicek hayat kolay falla -
bol bol taksi yapıodun kaptın paraları şimdide harcicak yer mi arıyon -
:) wizard demek taxi ve uniqe kralı demek :) -
çarıma ezik - noob - hatta hybırt bile deseler ben parayı seviyorum kardeşim
yigenime hediye edecem bunları kardeşimin çarına el koydum onuda giydirip ona verecem
-
up konu alta kaymasın. -
uPsh:=) -
tüm hepsini bir kişiden almada daha fazla kar edeceğinin kanısındayım
zaten biliyorsundurda yinede söleyim dedim -
quote:
Orjinalden alıntı: rabiaakgun93
:) wizard demek taxi ve uniqe kralı demek :)
pwr lvl de cok yuksek damage yapar yanı hızlı adam kasar
ama cok atack yıyor bunuda coz rabıa -
in$ ßulursunn -
up -
ya millet çar satıda alan yok biz cayır cayır arıoz itemi sadece satan yok
arkadaşlar +7 xbow ve ellik ellik,pantolon ve başlıkları aldımben deli gibi ararken adam stala atmış.hemde bedavaya nerdeyse xbow u 99 m e aldım critic 16 %63
stalcıların dikkatine : stala eşya koyarken fiyatları ice emin oldunuzda open diin.bowu aldım adam heral birine gösteriodu.ama network stal sisteminden dolayı gitti itemleri.
-
quote:
Orjinalden alıntı: daslar07
ya millet çar satıda alan yokbiz cayır cayır arıoz itemi sadece satan yok
arkadaşlar +7 xbow ve ellik ellik,pantolon ve başlıkları aldımben deli gibi ararken adam stala atmış.hemde bedavaya nerdeyse xbow u 99 m e aldım critic 16 %63
stalcıların dikkatine : stala eşya koyarken fiyatları ice emin oldunuzda open diin.bowu aldım adam heral birine gösteriodu.ama network stal sisteminden dolayı gitti itemleri.
-
UpsS umarım bulursun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X