Şimdi Ara

7 cm Uzamak Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 15 yaşındayım 173 üm. 7 cm uzayabilir miyim? Annem 167 Babam 177 Dayılarım uzun.Sakal tek tük bıyık var ama sert değil.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 5 Mart 2022; 23:51:6 >
  • İnşallah uzamassın yeter la sağlık bölümüne açın bunları

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi 20 cm gizli topuk alıyorsun 2 metre oluyorsun. Konu kilit üye ban

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum bak şöyle bir şey var, bu işler tamamen genetiktir ama genetiğin dışına da çıkabilirsin.

Baban 177 annen 167 olunca onların boy ortalamasına sahip olacağın kesin değil veya dayıların uzun diye sen de öyle olacaksın diye bir şey yok.

Ailesi çok uzun olup kendisi çok kısa olanlar var. Tam tersi ailesi çok kısa olup çok uzun olanlar var.

Şimdi sana uzarsın desem uzayacağının garantisi olacak mı ? Olmayacak.

• InspiredTiger kullanıcısına yanıt

Sen de haklısın ama ben de çok sorun ediyorum. Kulaç uzunluğum da 1.80 ondan pay biçebilir miyim?

• Ghetto İnsider G kullanıcısına yanıt

Kulacın boyundan 2-3cm uzun olabilir kesin 1.80 olacaksın diyemeyiz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • InspiredTiger kullanıcısına yanıt

Hep de düzenli uzadım aslında 7 cm uzarım herhalde babam benim yaşımdayken benden kısaymış gelişme zamanım ona benzer mi?

• Bol bol zıpla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Farzet uzadın 1.80 oldun nolcak hatta 5 cm de benden 1.85 oldun nolcak 1.75 ve ustu oldugu surece polıs olursun asker olursun IKM olursun ee dıger mesleklerde zaten boyunu kılonu soran olmaz kalecı olmak ıstıyosan zaten 1.75 ve ustu oldugun surece onuda olursun her kalecı 1.99 degıl sonucta basketbolcu olcaksan oyun kurucu olursun bak ıversona o boyla smac bastıgını gormuslugum var eee pekı takıntın ne guzel kardesım boydakı 1.75 ve ustunu gordukten sonra zaten meslek olarak her ısı yapabılırsın daha fazla uzasan nolcak 15 yasındasın daha takıldıgın tek sey boy olmasın guzel kardesım benım 2 tane 1.50 ergen kız 1.90 kaslı erkek arayasında dıye kendını gereksız konularda heba etme kızlar uzun erkelerı sevıyolar dıye kendını yıpratma daha yaşın genc dızlerının ustune cokturup ısını gorebılcegın cok kız cıkcak karsına zaten yasın daha kucuk uzayacaksın

• iverson dediğin adam 1.85.

• Jhg56 J kullanıcısına yanıt

10.05.2006

• Jhg56 J kullanıcısına yanıt

180 varayım yeter.

• Ghetto İnsider G kullanıcısına yanıt
    Oldun mu reis

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.