Şimdi Ara

7 serisi vs S class vs jaguar xj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.autoexpress.co.uk/bmw/7-series/62005/bmw-7-series-vs-rivals
    Valla yarım yamalak ingilizcemle bir şeyler anladım ama detaylı bir şekilde tercüme edebilecek varsa güzel olur.Sol tarafta 1. S class 2. 7 Serisi 3.Jaguar demişler.
    S classın hala konfor,kalite gibi konularda standartları belirlemesi inanılmaz.

• tam kafama göre sıralıyacaktım sen yazınca vazgeçtim. Bu sınıfta mercedes kanımca en iyisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçlerinde en güzeli kesinlikle XJ. Araba sanat eseri gibi, yanından geçince yolda süzülüyor resmen, stoplarını özellikle inanılmaz beğeniyorum, jaguarın pençelerine benzetiyorum hep.

İç dış, zenginlik hissi, tasarım ve daha az bulunmasından dolayı XJ benim bu sınıftaki favorim arabam.

S klass ise AMG paketle hoşuma gidiyor. Onun haricinde çok yaşlandı artık, kasa değişimine ihtiyacı var.

7 serisinin tek eksiği bana kalırsa daha özel olmalı. Önceki nesil 5 ve 7 serisinin birbiriyle alakası yoktu. Şimdi ise iç dizaynları neredeyse tamamen aynı ve dış'tan da epeyi benzerler, hatta %70 ortak parça kullanımı mevcut. Tabi bu F10 5 serisine yaradı. BMW'nin tarihine efsane olarak geçecek bir model oldu.

Ayrıca 750d gibi bir faktör de var, özellikle Türkiye için. Bu segmenti teknik verilerle bitirmiş bir model.

• fuarda jaguar'ın içine oturdum. emin olun bmw 7 serisinden kesinlikle daha iyi. mercedes'in içine oturup arabanın her tarafına dokunamadıgımdan onunla kıyaslayamıcam ama sadece görsel olarak değil, dokunarak da deneyimleyen birisi olarak jaguar'ın çıtayı çok yükseklere taşıdığını söyleyebilirim.

bunun dışında dış görünüşteki ufak kardeşlere olan benzerliği bir tarafa (ben böyle benzerliklere çok da olumsuz bakmam) ama... tabiri caizse bmw 7 serisinin sürücü mahali bmw 5 serisinin sürücü mahalinin birazcık daha üflenerek şişirilmiş bir versiyonu. en büyük iki rakibi olan mercedes s klass'ın ve audi a8'in e klass ve a6'ya göre bambaşka bir sürücü mahali anlayışı, ambiyansı varken bmw 7 serisi bence sırf bu yönden, sürücüye kendisini özel hissettirememe yönünden dolayı ağır bir darbe yiyiyor. hele hele yeni 6 gran coupe'un iç mekan kalitesi 7 serisini aştı; bu 6 açısından iyi bir şey olsa da bmw'nin 7 serisine ettiği bir küfür. maalesef durum böyle.

bu sınıfta mercedes kolay kolay yenilmez. belki audi, bmw daha ucuza satarak, gelişmekte olan pazarlarda saldırgan satış yaparak rakamları büyütebilirler ama arabayı tek olarak ele aldığınızda mercedes s klass sınıfının öncüsü.

• Bence sıralama şöyle olmalıydı;

1.S Class
    2.Jaguar Xj
    3.7 Series
  • Konfor ve kalite konusunda Mercedes Bmw neyse ruh ve asalet konusunda Jaguar her zaman ayrı değerlendirilir. Zaten kullanıcı grupları farklıdır. Örn: Mercedes teknik olarak dünyanın en iyi otomobilini yapsa bile Jaguar kullanıcısı gidip de Mercedes almaz tarz ve ruh ları aynı değil çünkü.
  • jaguar xj 2.0 motor ile satılmaya başlandı 130 bin euro gibi bir fiyatı var , hal böyleyken S-class ne kadar iyi olsada gidip 2 katı ödeme yapmam .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.8 type-s ve ep2 civic
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O degilde Mercedes S Class yani, boru degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: emre356

http://www.autoexpress.co.uk/bmw/7-series/62005/bmw-7-series-vs-rivals
    Valla yarım yamalak ingilizcemle bir şeyler anladım ama detaylı bir şekilde tercüme edebilecek varsa güzel olur.Sol tarafta 1. S class 2. 7 Serisi 3.Jaguar demişler.
    S classın hala konfor,kalite gibi konularda standartları belirlemesi inanılmaz.

yanlış okumadıysam eğer

mersedesin neredeyse 7 yıllık olmasına rağmen hala en çok arzu edilen araç olduğundan ve sınıf standartlarını belirlediğinden bahsediyor.. yeni bmw 7 kadar yeni ve teknolojik olmasada hala bu sınıfta kalite konfor gibi standartları belirlediğini söylüyor...

jaguarın yenilendiğini ve hala iç mekan kalitesini koruduğundan bahsediyor... şık görünümlü olsada mersedesten ders alması gerektiğinden bahsediyor..

bmw ise daha çok 3-5 serilerinde başarılı olduğu ama yeni 7 serisininde çok rahat ve konforlu olduğundan baksediyor... bmw nin dizel motorlarda çok başarılı olduğundan bahsediyor...

konuyu resimlerle donatsaydın keşke...

bizim hayalperest dh forum gençliği bolca yorum yapardı.... ömründe hiç kullanmadığı bmw7 ile s classı karşılaştırır hangisi iyi karar verirdi... sen karşı çıkarsan birde seninle tartışırdı :)

hatta bazıları bence diye sıralama bile yapmış...

aracın resimlerine bakarak kaliteli olduğuna karar veren tek forum burasıdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 11 Ocak 2013; 10:09:23 >

• Audi,Mercedes ve BMW lüks sınıfta artık alışılagelen markalar oldular.
    Evet teknolojileri çok gelişti,ama lüks sınıf standartlarına sahip kullanıcıların profili de değişti.
    İnsanlar artık sadece şoföre kullandıracakları asfalt gemileri değil de daha spor,arada kendilerinin de kullanabilecekleri araçlar aramaya başladılar.
    XJ gerçekten de bu sınıfın yeni efsanesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Audi,Mercedes ve BMW lüks sınıfta artık alışılagelen markalar oldular.
    Evet teknolojileri çok gelişti,ama lüks sınıf standartlarına sahip kullanıcıların profili de değişti.
    İnsanlar artık sadece şoföre kullandıracakları asfalt gemileri değil de daha spor,arada kendilerinin de kullanabilecekleri araçlar aramaya başladılar.
    XJ gerçekten de bu sınıfın yeni efsanesidir.

Kesinlikle katılıyorum. Jaguar iyi işler çıkarmaya başladı fiyatlandırma konusunda lüks sınıfta olsa bile
  • Tanıdığım aşırı Bmw fanatiği insanlar bile bu segmentte S diyorlar.Doğru diyorlar

• Tartismaya acik bir segment degil. S serisi.

• Bu segmentte S serisinin krallığı kolay kolay bitmez bence.

XJ ye de ayrı bir parantez gerekiyor,gerçekten çok güzel bir araç.Bakanın bir daha bakacağı cinsten,fiyatlandırması da çok daha makul.Jaguar model yüzlerini yeniledikten sonra gerçekten iyi bir ivme yakaladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

İçlerinde en güzeli kesinlikle XJ. Araba sanat eseri gibi, yanından geçince yolda süzülüyor resmen, stoplarını özellikle inanılmaz beğeniyorum, jaguarın pençelerine benzetiyorum hep.

İç dış, zenginlik hissi, tasarım ve daha az bulunmasından dolayı XJ benim bu sınıftaki favorim arabam.

S klass ise AMG paketle hoşuma gidiyor. Onun haricinde çok yaşlandı artık, kasa değişimine ihtiyacı var.

7 serisinin tek eksiği bana kalırsa daha özel olmalı. Önceki nesil 5 ve 7 serisinin birbiriyle alakası yoktu. Şimdi ise iç dizaynları neredeyse tamamen aynı ve dış'tan da epeyi benzerler, hatta %70 ortak parça kullanımı mevcut. Tabi bu F10 5 serisine yaradı. BMW'nin tarihine efsane olarak geçecek bir model oldu.

Ayrıca 750d gibi bir faktör de var, özellikle Türkiye için. Bu segmenti teknik verilerle bitirmiş bir model.

+1. Bunları yazmak için girmiştim.

• bu sınıfta S serisinin borusu öter. BMW nin sportif kimliği bu sınıfta sökmez.
  • Bir araba düşününki 7 yıllık tasarımıyla segmentinde kral olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

bu sınıfta S serisinin borusu öter. BMW nin sportif kimliği bu sınıfta sökmez.

Bu sınıfta S başkadır. Bakın Başbakan bmw yi şutladı makam aracım olarak S tercih etti. Bunun bir anlamı var. Ayrıca Jaguar S ve 7 nin yanından geçemz. Tasarımı mahfettiler, neden? Çünkü Çinliler işin içine girdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Bu sınıfta S başkadır. Bakın Başbakan bmw yi şutladı makam aracım olarak S tercih etti. Bunun bir anlamı var. Ayrıca Jaguar S ve 7 nin yanından geçemz. Tasarımı mahfettiler, neden? Çünkü Çinliler işin içine girdi

Yorumlarımla bomba gibi geliyorum demişti de gülmüştüm. Şimdi cidden güldürüyor, neşelendiriyor.
  • Yeni S ciddi anlamda fark atacak gibi görünüyor.
    Bu sınıfta benim sıralamam;
    S
    A8
    7
    Phaeton
    XJ
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.