< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Honda Türkiye, kendi ürettiği model olan civic sedan satsın diye diğer modelleri baltalıyor diye düşünüyorum. Civic hb rs'in manueli gelmiyor mesela. Youtube'da cvt halinin 320ied ile yürüdüğü videolar var. Millet 1.4 tsi ile kıyaslıyor
Bu aracın manuel şanzımanlısı gelse, segmentinde bunu geçebilecek sayılı araç var. 208 gti falan baya geçer. Fiesta red ile kafa kafaya falan gider. Yoksa 1.0 tsi mış falan bunlar boş iş 130 hp 1.5 motorun yanında. |
Hayır benim 2.0 araç da karma kullanımda 10 litre falan yakıyor. Yani 30 litre gaz 300 km götürüyor. Ha çok dur kalk trafiğe girersem o zaman 250 km'de gaz bitiyor. Ama şu zamanlardaki kullanımım çok dur kalk trafiğe girmiyorum genelde akıcı ama bende de şöyle bir huy var, özellikle şehir içinde aman az yakıcam diye bir kaygım yok. Yani yakıt düşünmeden kullanıyorum. 10 litre yakarsam 30 12 litre yakarsam 36 kuruş. Klima zaten yaz kış açıktır bende, marşa bastıktan sonra yapılacak rutinlerin arasında AC tuşuna basmak da var. Ama işte LPG tü kaka.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 27 Mayıs 2018; 15:49:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 27 Mayıs 2018; 13:28:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 27 Mayıs 2018; 13:54:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |