Şimdi Ara

7 Yıllık Türknet Maceram Sona Erdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sorunsuz bir alt yapıda olduğum için bu süre boyunca hiç bir şikayetim olmadı, ne hız düşmesi ne başka bişey ne günlerce süren kesintiler filan olmadı her şey sorunsuzdu, hattın kapasitesi ne ise sonuna kadar verdiler hiç bir kısıtınya gitmediler.

Ancak fiyat belirsizlikleri ve daha şimdiden zamsız 249 TL taban fiyat gözümü korkuttu, 10 aylık peşin ödeme bitince açıkta ayazda kalmış gibi hissettim.

Türknet benim gözümde kötü bir firma değil, ancak ortama ve duruma ayak uydurmazsanız tutunamazsınız bu iş bu kadar basit ve net, umarım kendi fiber alt yapınız daha da büyür herkese erişir.

Telekom alt yapısındaki aboneleri tutmak için en küçük bir çaba göstermiyor olmanız çok ilginç.

• Türknet aynı KK gibi. Her şey çok güzel olacak diyor. Hep iyi konuşuyor. Ama gerçeklere gelirsek hep bizi üzüyor. KK kazanacağım diyordu kazanamadı, Türknet zam olmayacak, sabit fiyat olacak diyordu geçtiğimiz senelerde ama en nihayetinde zam yaptılar.

Bu yüzden artık ümit satan hiçbir kişi kurum vs. ye inanmama kararı aldım. Realist takılıyorum. Altyapı sağlayıcı firmadan hizmet alıyorum şuan, 40 takla attım adamlar FTTB altyapımı FTTH yapsınlar diye. Hepsinde de ret verdiler :D . Bende alacağım hızı biliyorum boşa ümitlenmiyorum. Ama Türknet öyle mi her ay bana gigafiber maili atıyorlar, geldik geliyoruz diye. Yahu kardeşim nereye geliyorsunuz yav. 4 yıldır gelebildiğiniz toplamda 10-15 mahalle var. Eski adresim planlı altyapı kapsamında projede yer alıyordu sözde 2021 yılında tamamlanacaktı, geçen gün gittim hala çalışma yok.

Biliyoruz ülkede ekonomik sıkıntılar var altyapı çalışması yapmak hayli zor şu dönemde ama sizinde insanları boş yere ümitlendirmemeniz gerekir diye düşünüyorum.

• Türknet, bence reklamı vaat etmek üzerine kuran ve ayağına sıkan bir şirket.

Hedef kitlesi, özgür ve sınırsız interneti seven "akıllı" kişiler. Akıllı kişiler hayalperest vaatleri değil, realist vaatleri daha çok seviyor halbuki.

Türknet almadığımız hizmetin reklamını bizim üzerimizden yaptığını "kabak" gibi açıktan yapıyor. O yüzden ben de soğudum ve terk ettim geçtiğimiz yıl.

• Türknet'in zamları her zaman enflasyondan azdır,temel sorun türknette değil,ilk fiyat artışını türknet yapıyor diğer sağlayıcılarda ona göre fiyatlar,hep böyle oldu(netspeed,millenicom,superonline taahhütlü) benim düşüncem belli bir noktadan sonra yalnızca kendi altyapısı üzerinden hizmet verecekler, eğer doğruysa, ulaştıklarını iddia ettikleri hane sayısı bu ölçekte yeterli,onlara iyi bir standartta hizmet verirler, taahhüt süreleri kısalıyor, superonline taahhütleri 12 ay ile sınırlandırdı, telekom ise ikinci 12 ay için fiyat değişikliği hakkını elinde tutmakla birlikte risk primini fiyatlarına yansıtıyor zaten,en son tt fiber altyapıda modem kiralama bedeli 55tl çıkardı ve aboneliği dondursanız bile modem kiralama bedelini sizden alıyor :) , türknetin gezgin internet, ücretsiz dondurma,nakil işlemi ücretsiz olması vb. artıları var, ama sürdürülebilir değil şu ortamda,insanlar tepkisinde yüzde yüz haklıdır,hizmet sektörü... Şuanda türknetin alternatif sağlayıcıları gibi daha alt fiyatlarda hizmet vermesi için telekomun transmisyon ücretlerindeki indirimi vb. 100bin abone altı firmalar için değil 1milyon abone altı firmalar için sunması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curky -- 14 Haziran 2023; 0:34:28 >

• curky C kullanıcısına yanıt

Devlet desteği var turknet abone sayısı 500 bin üzeri değil idi en son ben öyle hatırlıyorum belki de abone sayısı daha fazladır şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 14 Haziran 2023; 3:44:11 >
  • otaku kullanıcısına yanıt
    Aynen bende türkneti kapattım bugün. 7 yıldır değiştirmedim çok memnundum. Şimdi tahhatlü 24 ay bakıyorum. Trnet veriyor 24 ay. En makul o gibi.
    Süper Online 12 ay veriyor. 24 ay yokmu dedim tv+ lı 24 mbit hızında kampanya varmış sadece oda 300 tl dedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Varsa taahhütlü 24 ay millet bizi uyarsın

• Ben de çok memnunum ama taahhüt olmazsa iptal edeceğim.

• Fibimnet, e-planet, extranet, giganet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 24 Haziran 2023; 10:2:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece vaat ediyor yapacağız edeceğiz işe gelince yok neredeyse 10 senelik abonesiyim hiçbir gelişme yok benide kaybetmek üzerler

• 100 lük pakette taahhütsüz, 12 veya 24 ay taahhütlü fiyat listesini incelemek isterseniz

https://forum.donanimhaber.com/100-luk-tarife-fiyatlari--155948637

• otaku kullanıcısına yanıt

Ben teşekkür ederim, faydam dokunduysa ne mutlu.

• smart0201 kullanıcısına yanıt

500 bini geçmişlerdir diycem ama ben de tam emin olamıyorum.

• BTK 2022 4. çeyrek raporuna göre Turknet müşteri sayısı 800.000 üzerinde görülmekte.

https://www.btk.gov.tr/uploads/undefined/ceyrek-raporu-2022-4-c-eyrek-22-03-23-kurumdisi.pdf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.