Şimdi Ara

70 80.000 bin aralığı araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 0 araç almayı düşünüyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.(fiyat 70-80 bin civarı)

• orta sınıf sedan mı olacak.
    üst orta sınıf sedan mı olacak
    üst sınıf seden mı olacak
    spor araç mı olacak.
    jepp mi olacak.
    suv mu olacak
    mpu mi olacak
    sw mi olacak
    artı kaç yıllık olacak.
    böyle soru olmaz.
    git sıfır skoda suberb 2.td. dsg al derim sana
  • haklısın :)suv düşünüyorum olursa 0 ya da 2011 temiz aslında bikaç yerden fiyat aldım ama karar veremedim :( honda crv için 78,5 dediler toyota rav 4 içinse 86 ha birde captiva var 7 koltuklu 80 dediler onada siz olsaydınız ne yapardınız?
  • Bu üçü arasından kesinlikle rav4 ama başka bir tercih olarak grand vitaralar bakın derim onlar dizel
  • CR-V de Rav 4 de çok güzel araçlar ama benzinliler. Kalitesi, yol tutuşu ve sağlamlığı bir parça daha az olan Captiva 2.0lt dizel motoruyla belki 11-12 lt yakacaktır ama 12 lt benzinden daha ekonomik olacaktır. Captiva'nın ön tasarımı Mitsubishi Lancer'a benzeyen bir makyaj geçirdiğini biliyorum ama ülkemize gelmedi. Bunlara ek olarak Subaru Forester 2.0lt 150hp Boxer diesel var fakat düz vites. Oldukça ekonomik ve yol tutuşu çok ama çok iyi olan bir araç. Yakın arkadaşımda var, oldukça memnunlar. Şehiriçi 6.5-7.5 lt arası bir tüketimi var. Uzun yolda tüketim daha da düşebiliyor.
  • arkadaşlar bursadan 82 ye almışlar full versiyonu bize burada 86 dediler yarın bi uğrayıp tekrar pazarlık yapacam bakalım ne kadar düşürebilecem ama benzinli olması tek dezavantajı şimdilik captiva ile rav 4 arasında kaldım gibi
  • otomatik alacaz mecbur, hanımda kullanacak arabayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    900.000-1.000.000 Araç Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7 koltuk şartsa Captiva derim. İri yarı bir araç ayrıca. RAV 4'ten daha albenili. Dizel, otomatik...
  • şart değil bayiide hazırda vardı o nedenle pazarlık yaptık. benzinlimi dizelmi alsak diye düşünüyoruz en az 4 ya da 5 yıl kullanmak istiyoruz ve çok gezen bi ailede değiliz konfor ve kalite arıyoruz açıkçası(paramız dahilinde)
  • kuga
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

kuga

+1
  • Bu sene beyaz captivalar moda oldu trafikte çok fazla görüyorum bizde suv olmasa bı tane alırdık ondan sizde captivayi tercih ederseniz pişman olacağınızı düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan Paşa -- 21 Ağustos 2011; 4:58:57 >
  • suv alıcaksan : ix35 style plus. 1.6 motor 60bin tl. sitesinden bakabılırsın.
    spor türlü bir şey alıcaksan : scirocco 1.4 160 ps iyi gider.
  • otomatik olmazsa olmazımız arkadaşlar ya 70-80 civarı suv ya da 40-50 arası dizel otomatik hb.öncelikle çok km yapmadığımız için vergisi makul düzeyde suv almak istiyorum kafama yatan bi araç olmazsa ikinci olarak az yakan ikinci eli kuvvetli bi hb alabilirim.iki araç konusunda da tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • kugaaa
  • biraz önce baktım kuga ya 84 dediler düşük donanımlı olana ama yakıt konusunda değerleri çok ii ve 2.0 dizel olması artısı şimdilik kuga öne çıkıyo ama koltuk döşemeleri hoş gelmedi bana ve alternatif yok renkte(((
  • kugaya 84 bin vereceginize ix35 2.0 91bin'e alın. donanım olarak üstün sanırım. ix35 dizel + otomatik
  • Captiva hem ucuz hem guzel donanımlarıda iyi.
  • captiva tanıdıkda var alalı 1-2 ay oldu beyaz renk bej deri döşeme çok hoş çokta memnun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.