Şimdi Ara

70mai 810 gece kayıtta plaka bulanık net okunmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: p3n4 , p3n4 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
19
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba araç ön ve arka kamera seti olarak 70mai 810 modelini aldım.

70mai 800s modelinden ayıran en belirgin özelliği gece kayıt kalitesi, ışık yansıma vs plakayı daha net okuma gibi özelliğinden dolayı 810 modelini aldım.

Fakat kameranın gece çekimi beni hiç mi hiç tatmin etmedi.

Karşı şeridimden gelen aracın plakası net değil bulanık gibi rakamlar iç içe girmiş gibi. Bazı araçların plakalarını çok net okurken bazılarını okuyamıyorum bile.

4 şeritli yolda en sol şeritten ortalama 100km hızla giderken yan şeridimde giden bazı araçların plakasını bile ehhh işte denebilecek şekilde okurken, bazıları hiç okunmuyor.

3 ve 4. Şeritteki araçların plakaları hiç bir şekilde okunmuyor. Buna dair elimde bir kaç video da var. Fakat video boyutları yüksek buraya yükleyemem.

Ön camda film mevcut (oracle marka uv güneş ısınlarını yansıtmayan ) acaba ondan kaynaklı mı yoksa kamerada mı bir sorun var?.

70mai 810 kamera kullanan arkadaşlar varsa bu konuda deneyimlerini ve kendi kayıtlarında bahsettiğim sorunları yaşayan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.