712 TL adidas Primetrail Jerzo Ayakkabı Erkek amazon adidas Primetrail Jerzo Erkek Ayakkabı DOVGRY/STONE/SEIMOR 39 1/3 https://www.amazon.com.tr/dp/B09N3NBZCX |
712 TL adidas Primetrail Jerzo Ayakkabı Erkek
-
-
Ayakkabının bağcık kısmına diktikleri yamanın sebebi neydiki?
-
adidas'ın meşhur üç çizgisi ile süs yapmışlar işte.
-
Çarşamba pazarında satılan gibi Adidas desen kanıtlayamazsin 😆
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Giyerken ayakkabının dilini yukarı kaldırmak için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o değilde çakmalarda bazen daha güzel tasarımlar yapıyorlar. Tabanı ayağını felç eder o ayrı tabi...
-
Amazonm için kullanabileceğimiz iade kampanyası var mı arkadaşlar?
-
perşembe pazarında 90 tl bu ne çirkinlik
-
700 liraya lotto vermiyorlar artık :(
-
ılık ayakkabısı. erkek için bir şey üretmemeye ant içmişler.
-
Uygulamaya özel 50 TL indirimim varmış. Az yukarıda sordum ama goygoy yapmaktan kimse iplemiyor tabii ki de; ininal karta özel %10 da iade varmış. Koyu mavi olan modelden aldım 600 TL'ye geldi. Teşekkürler.
-
36 2/3 numarası mevcut, eşe çocuğa almalık. Komple süet deri.
--
-
Uygulamaya ozel 50 nerde bizde hiç görünmüyor hocam oyle şeyler ilk üyeliğe siparişe mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zabadabadab -- 18 Haziran 2023; 20:50:16 >
-
Hali sahada giyilir mi bu?
Adidasın kendi sitesinde ilk alışverişe yüzde 15 indirim var bu pazar işlerine 700 TL vereceğinize 900 liralara düzgün bir ayakkabı alın
Duyan da, onların bundan çok bir farkı/artısı var sanır. Girip baktım, başlangıç seviyesi dandik modeller o indirimle 900 TL'ye falan geliyor. xD Eli yüzü düzgünler 1,500'den başlıyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ayakkabının bağcık kısmına diktikleri yamanın sebebi neydiki? |
Çarşamba pazarında satılan gibi Adidas desen kanıtlayamazsin 😆
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X