Şimdi Ara

7500TL YE KADAR ARABA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepinize merhaba forumu sık sık takip ediyorum nihayetinde bugün üye oldum. Gelelim sorumuza başlıkta belirttiğim gibi 7.500tl gibi limitim var ve araba almayı düşünüyorum aynı zamanda üniversite öğrencisiyim bunuda göz önünde bulundurarak (yakıt,parça) araç tavsiye edermisiniz ? Benim şuan takip ettiğim Tempra, Uno çok istemesem de şahin doğandır. Bunlardan tavsiye ettiğiniz yada farklı olarak bunada bak dediğiniz varsa cevapları alabilirim. Teşekkürler.

• Söylediklerinize alternatif Broadway, twingo, ef kasa Civic, 96 Clio'lara bakabilirsiniz.
    Şahin, Doğan'ın ayrı bi hayranları varda öğrenciyseniz yakışmaz pek, yaptırdıktan sonra sürekli sanayiye gidip gelmek istemiyorsanız Civic tavsiye ederim aynı zamanda ufak dokunuşlarla güzel bir görsel çıkıyor ortaya.

Az yaksın seri olsun diyorsanız Broadway'lerde fena değildir deyim yerindeyse cabbardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.

Söylediklerinize alternatif Broadway, twingo, ef kasa Civic, 96 Clio'lara bakabilirsiniz.
    Şahin, Doğan'ın ayrı bi hayranları varda öğrenciyseniz yakışmaz pek, yaptırdıktan sonra sürekli sanayiye gidip gelmek istemiyorsanız Civic tavsiye ederim aynı zamanda ufak dokunuşlarla güzel bir görsel çıkıyor ortaya.

Az yaksın seri olsun diyorsanız Broadway'lerde fena değildir deyim yerindeyse cabbardır.
    Hocam twingo tip olarak hoşuma gitmiyor ben bursadayım burda da o fiyata clio ve ef kasa honda satan denk gelmedi ama takip edicem onlarıda ayrıca broadwayi de düşünmüyorum babamda flash vardı yıllarca bindiğimiz için biraz farklılık istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz5116

Hocam twingo tip olarak hoşuma gitmiyor ben bursadayım burda da o fiyata clio ve ef kasa honda satan denk gelmedi ama takip edicem onlarıda ayrıca broadwayi de düşünmüyorum babamda flash vardı yıllarca bindiğimiz için biraz farklılık istiyorum

Alıntıları Göster
    Ef Civic kovala bence uzak doğu arabalarını sevmem fakat bi tarzı var.

• 6000 e Suzuki Alto yada Maruti alınır 1500 masraf yapılır sorunsuzca binilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet EF kasa civic takip ediyorum ama pek ümitli değilim :) başka markalar bakmam gerekiyor sanırım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alto ve marutide çok küçük araba o yüzden pek sıcak bakmıyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    350 bine kadar araç tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam alto ve marutide çok küçük araba o yüzden pek sıcak bakmıyorum..

• quote:

Hocam alto ve marutide çok küçük araba o yüzden pek sıcak bakmıyorum..
    Hyundai Excel
  • Bu paraya uno maruti broadway filan bulunur diger araclar kapali kutudur macera aranmayin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Bu paraya uno maruti broadway filan bulunur diger araclar kapali kutudur macera aranmayin bence
    Al bir taunus arkadan itişin keyfini çıkar
  • Sanki Bana Pele kullanıcısına yanıt
    evet Hyundai excelide takipe aldım teşekkürler
  • robotica R kullanıcısına yanıt
    Aynen usta doğru söylüyosun 91 model mazda 323 hb kasa denk geldi ama kararsız kaldım sonuçta japon arabası sağlam olur ama arıza yaparsa masrafı çok olur mu diye
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    taunus bi arkadaşımda var aman en son düşüneceğim araba olur
  • quote:

evet Hyundai excelide takipe aldım teşekkürler

Rica ederim. 8 sene kullandık. Az kahrimizi çekmedi. Parçası bol ve ucuzdur. Yakıtı azdır. Kullanımı da o zamanlardaki bir arabaya göre oldukça zevkli ve rahattir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşta taunus var rampayi 20 ile çıkıyor uno al bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B46CB32A

Arkadaşta taunus var rampayi 20 ile çıkıyor uno al bence
    Tipo veya reno 19 bulunabilir.
  • quote:

Aynen usta doğru söylüyosun 91 model mazda 323 hb kasa denk geldi ama kararsız kaldım sonuçta japon arabası sağlam olur ama arıza yaparsa masrafı çok olur mu diye

Arkadasta vardi memnundu sorunsuzsa dusunun

• benim aradığım fiyatları tipolar kullanılacak vaziyette olmuyo maalesef son sahibini arıyor yani
  • quote:

benim aradığım fiyatları tipolar kullanılacak vaziyette olmuyo maalesef son sahibini arıyor yani
    uno veya tipo al ve sakın çakal kasalara bulaşma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.