Şimdi Ara

7600gt agp hiç bir yerde yok :(!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 7600gt alicam agp ama hiç bir yerde yok sizin bildiginiz bi yer varmi?...

olmazsa x1650pro alcaz..:( 7600 ile x1650 arasinda cokmu fark var??

• Bu aralar 7600gt agp pek yok piyasada isterseniz 1650pro alın.Aralarında çok fark yok.
  • ewt hiç bir yerde yok bulamadim 1 -2 yerde var onlarada güvenemiyorum!! benim oturdugum semtde teknosada x1650pro var..onu alicam heralde kafama..takilan bazi arkadaşlarin 7600gt cok farkli demesi-

x1650 cok fark etmezse onu alcam artik napim :D ..x1650pro nun test performansi olan bi adres varmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dinobjk

ewt hiç bir yerde yok bulamadim 1 -2 yerde var onlarada güvenemiyorum!! benim oturdugum semtde teknosada x1650pro var..onu alicam heralde kafama..takilan bazi arkadaşlarin 7600gt cok farkli demesi-

x1650 cok fark etmezse onu alcam artik napim :D ..x1650pro nun test performansi olan bi adres varmi?

http://www.pclabs.gen.tr/2006/09/18/tul-x1600pro-hdmi-ve-x1650pro-incelemesi/
  • saol dostum
  • www.eksa.com.tr de olması lazım. Bir de burada var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 19 Mayıs 2007; 23:31:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6600 da ilginç bi sorun
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8 serisi alın kardeşim ya 7600GT mi alınırmış bundan sonra kartmı kalmadı allasen
  • quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

8 serisi alın kardeşim ya 7600GT mi alınırmış bundan sonra kartmı kalmadı allasen

8 serisi AGP çıktımı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdexos

quote:

8 serisi alın kardeşim ya 7600GT mi alınırmış bundan sonra kartmı kalmadı allasen

8 serisi AGP çıktımı?

111111++ :D
  • https://www.teketek.com/default.asp?git=11&urunID=77052 burda da var..tektek nasil hiç alişveriş yapan oldumu güvenilirmi?..bide kapida ödeme varya işte o güzel!!
  • alinirmi tektekten?
  • Ben exa'dan aldım, fiyatı da 129$+KDV
  • Teketek.com güvenilir bir site alışveriş yapabilirsin ben defalarca yaptım.

Ama bu ürün stokda yok gözüküyor arkadaşım dikkatli bak.

quote:

Orjinalden alıntı: dinobjk

alinirmi tektekten?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdexos

quote:

8 serisi AGP çıktımı?

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.