Şimdi Ara

775 mi bu 478 mi? ne diyor bu programlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki hafta kadar önce anakartı yakmıştımnası oldu ben de bilmiyorum neyse..
    yaktığım anakart ga-8ıpe1000 (veya buna benzer bişeydi[gigabyte], iki günde eski anakartınımızın da adını unuttuk) neyse 478 pin anakart fazla aramadık ve biostar p4m800-m4 almak zorunda kaldık. işlemci değişmedi hiçbirşey değişmedi. ama bu nedir_?:::

775 mi bu 478 mi? ne diyor bu programlar?

bende bi eksik bilgi mi var ? paket türünün soket tipinden farkı nedir? eski anakartta böyle bişey yoktu heryerde 478 diye bağırıyodu programlar.
    biri bu olayı açıklayabilir mi lütfen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmeliheag -- 26 Eylül 2006; 22:36:17 >

• Programlar sapıtmış heralde.
  • hakikaten programı yeniden kur dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 26 Eylül 2006; 23:51:03 >
  • kurcak bişey yok ki zaten cpu-z ve everest direk çalışıyor exe'den. 3dmark da xmlle yapıyor.

peki şunu öğrenebilir miyim paket türü ve işlemci soketi arasındaki fark nedir buradA?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmeliheag -- 27 Eylül 2006; 16:25:16 >
  • arada fark yok ikisi de aynı.sen şimdi umutlanıyorsun sistem 775 mi oldu diye.boşu boşuna heveslenme sistemin hala 478,sadece programlar biostarın biosunu net seçemedikleri için karmaşaya düşmüşler.
  • İntel zamanında Northwood'ları asla Lga775'e geçirmedi. Bu nedenle işlemcin kesinlikle soket 478.
  • onu biliyorum zaten de ne biliyim hani 775 üzerine 478 olur mu diye felan olmaz yani ama hadi ki oldu:P
    neyse tşk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce bu sistem uyumlu mu?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programı ramazan çarpmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.