Şimdi Ara

775 pin anakartıma en iyi işlemci ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
35.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 775 pin anakartıma fiyat/performans bir işlemci arıyorum.
    Şimdiki işlemcim şudur: İntel Core 2Duo E6540 (2CPU) 2.3GHz

Edit: 2. el

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memo76 -- 4 Eylül 2018; 15:10:3 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

775 Pin Anakartlar için En İyi İşlemciler

775 pin anakartlar, eski ancak hala bazı sistemlerde kullanılan bir soket türüdür. Bu anakartlar için en iyi işlemciyi seçmek, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olacaktır.

LGA 775'in Özeti

LGA 775 (Land Grid Array 775), Intel tarafından 2004 yılında sunulan bir işlemci soketidir. Pentium 4, Core 2 Duo ve Core 2 Quad gibi işlemciler de dahil olmak üzere çeşitli Intel işlemcilerini destekler.

En İyi 775 Pin İşlemciler

775 pin anakartlar için en iyi işlemciler şunlardır:

• Intel Core 2 Quad Q9650: En güçlü 775 pin işlemci, dört çekirdek ve 12 MB önbellek sunar.
    • Intel Core 2 Quad Q9550: Core 2 Quad Q9650'ye benzer performans, ancak daha düşük bir fiyata.
    • Intel Core 2 Duo E8600: İki çekirdekli güçlü bir işlemci, oyunlar ve genel amaçlı kullanım için uygundur.
    • Intel Core 2 Duo E8500: Core 2 Duo E8600'e benzer performans, ancak daha düşük bir fiyata.
    • Intel Pentium D 965: Uygun fiyatlı bir çift çekirdekli işlemci, temel görevler ve çoklu görev için uygundur.

Uygun İşlemciyi Seçme

İhtiyaçlarınıza uygun işlemciyi seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:

• Kullanım: İşlemciyi oyun, video düzenleme veya genel amaçlı kullanım gibi hangi amaçlarla kullanacaksınız?
    • Bütçe: Farklı işlemcilerin fiyat aralıkları önemli ölçüde değişmektedir.
    • Uyumluluk: Seçtiğiniz işlemcinin 775 pin anakartınızla uyumlu olduğundan emin olun.

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak, 775 pin anakartınız için en iyi işlemciyi seçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Anakart modeli psu ram nedir? Modlu Xeon lar da alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 775 pinlerin en büyük abisi modlanmış xeondur. Yalnız bazı 775 pin anakartlar core 2 duo 7 nesilden itibaren desteklemiyor. Bunun için g31 çipsetli bir 775 pin anakart olması gerekir. Quadlar ile de çok çekirdek destekli uygulamalarda performans farkını hissedebilirsiniz.
  • Çok eski değil 2013 yılında Q9550 + GTX 760 + 16gb DDR 2 ve 120gb SSD'li bir sistemde o dönemin tüm oyunlarını gayet mutlu, mesut oynuyordum. Buna World of Warcraft dahil.

Bazen özlemiyor değilim eski sistemimi

• O soketin en üst ikinci işlemcisini kullanıyorum. Güncel oyunlarda ömrünün dolduğunu az az hissetmeye başladım

Anakartın destekliyorsa ikinci el q9650, bütçen yetmezse q6600 alıp az daha devam edebilirsin.
  • SHIHAD kullanıcısına yanıt
    Sakın alma ben aldım taktım g41 m-p26 ya islemci gta 4 de 100 derece ve 5" 10 dk sonra kapaniyor oyunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xeon e5420 islemci aldim ben cok kotu pentuim e5700 daha iyi vallaha

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    775 Pin En iyi , Yeni Asus modeli
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: !Enes!Bolat!

Sakın alma ben aldım taktım g41 m-p26 ya islemci gta 4 de 100 derece ve 5" 10 dk sonra kapaniyor oyunda
    Soğutma ne? O.c yaptın mı

Oc yapmadim fanim stock fan

• Madem herkes kendi fikrini beyan ediyor,

P45 chipsetli (Asus P5Q, P5Q Pro, Gigabyte EP45-UD3R gibi) bir anakart ile Intel Core 2 Duo E8600 mükemmel ikilidir.
    Gayet stabil ve sorunsuz çalışır, çoğunlukla bu sistemlerde 667MHz RAM kullanılmakla birlikte 800MHz DDR2 Ram de tercih edilebilir. OverClock ile 1066Mhz RAM de kullanıldığı olmuştur fakat o zamanlar piyasadaki OCZ marka RAM'lerden ötürü stabilite çok iyi olmadığından çoğunlukla 667 veya 800MHz DDR2 RAM'ler tercih edilmiştir.
  • ayakliPC kullanıcısına yanıt
    Vasat bir işlemci

• Burdakiler mesaj yazin

• quote:

Oc yapmadim fanim stock fan
    Hangi ayarlarda oynuyorsun işlemci yetmiyordur belki

1280*1024 low ayarlar da 30-40 fps civari

• quote:

1280*1024 low ayarlar da 30-40 fps civari
    O kadar olmaması lazım . Kullandığın kart nedir? Birde driverlari düzgün kurdun mu termal macunu falan doğru sürdün mü

Gt 430 termal yok

• Islemciye macun sürmedin mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.