Cahiller yönetiyor dünyayı ne yapalım sorgulayan kafa sağduyu sayılı insanlarda var bizde kendimizi ne kadar geliştirirsek geliştirelim 1 ekmek uğruna tükeneceğiz
asko56
kullanıcısına yanıt
hocam sinerjide gösterdiğin ekran kartı 3749 tl
NolongerN
kullanıcısına yanıt
gerçekler acıdır evet sinerjide 3700 rtx2070 giga modeli
asko56
kullanıcısına yanıt
Hocam kafam baya karıştı ya şu sistem nasıl ?
Technopatyoutube
RTX 2070 ve i5 9600K Sistem Toplama | QP Gaming Plus
ayrıca 6/6 intel alınmaz artık dedigim gibi yeni intel işlemciler beklenmeli 10nm olcak yeni işlemciler yada ryzen alınmalı
asko56
kullanıcısına yanıt
bu sistemi topluyum ryzen alıyım hocam ne yapıyım dvd falan kısarım bir şeylerden
NolongerN
kullanıcısına yanıt
dvd rw filan artık gereksiz ne yapıcaksınız benim topladıgım sistem çok daha iyi parçaları vs daha kaliteli artık herşey digital dvd rw a fialn para mara verme çok istiyorsan 2.el 50 tl ye alırsın sonra
asko56
kullanıcısına yanıt
Hocam bu 2070 giga marka olmasını istemiyorum ya kalistesiz
NolongerN
kullanıcısına yanıt
dostum zaten daha 2 ayın var kdv indirimi vs bişi gelir rtx2080 bile düşürebilirsiniz dedigim gibi benim yaptıgım örnektir
ekran kartı giga olmaz 200 tl fazlasına msı olur 8000 olmazda 8200 olur
NolongerN
kullanıcısına yanıt
Hocam bu sistemi kaç yılında topladın her şeyin fiyatı fırlamış yoksa toptan mı alıyorsun?
asko56
kullanıcısına yanıt
anladım bakalım
NolongerN
kullanıcısına yanıt
nasıl anlamadım size yaptıgım pc yi bügün sinerjiden topladım
asko56
kullanıcısına yanıt
hocam aynı ekipmanları ben topluyorum tüm fiyatlar daha pahalı çıkıyor
NolongerN
kullanıcısına yanıt
siz yaptıgınız sistemi ss alıp atarmısınız
NolongerN
kullanıcısına yanıt
Hocam oyle 2 ay sonra alacam vs diyip konu acmak cok saglikli olmuyor. Okuyun, arastirin, karsilastirma videolari seyredin, almaya yakin butcenizi yazin o donemin sartlari ile PC onerilsin.
Haziran-Temmuz doneminde AMD yeni islemcilerini piyasaya sokacak. 3xxx serisi geldikten sonra 2xxx serisi almak cok mantikli olmaz. Onun icin yeni nesil anakartlari beklemek lazim. Her turlu, dovizin kuru uzerinden fiyat konusursak su an 200EUR seviyesine satilan 2600x islemciler, Mayis-Haziran gibi 160 EUR seviyesine dusecektir, stok eritmek icin indirimler vs yapilir. 2 ay sonra belki bu indirimlerden yakalarsiniz, uygun fiyata alirsiniz, sonrasinda 2020 senesinde cikacak 4xxx serisine gecersiniz anakart bile degistirmeden. Su andan hedef koymak, tahmin etmek zor.
Intel almak isterseniz, 1151v2 chipsetli islemcilere intel' in yeni nesil islemcilerini takamayacaksiniz. Buyuk ihtimalle yaz donemi sonrasinda yeni nesil islemciler cikar piyasaya. Hic haber sizinti vs okumadim, bu konuda bilgim yok ama 2019 da sistem kurupta 2018 islemcilerine mahkum kalmak istemezdim acikcasi. Bu sebeple intel tercih etmek, tum sistemi degistirmek sizin icin kolay degilse veya ben bi kere alirim 5sene hayatta dokunmam demiyorsaniz mantikli degil. Ha 5 sene hayatta dokunmam diyipte 6core 6thread(9600k veya 9400f) islemci almakta ne kadar mantikli orasini ayri tartismak gerekli. Tertemiz cok daha uygun fiyata 6core 12 thread 2600 alir, kalan parayi ekran kartina basar RTX 2070 alirsiniz.
NolongerN
kullanıcısına yanıt
sizin için simdi bi sistem daha topladım bunda inceleyin
Hocam yerinde olsaydım adımı yoda koyardım kafamdaki karışıklıklar gitti en iyisi beklemek o zaman sanırım yeni sistemlere paramda yetmeyeceği belli ama sormak istiyorum cidden sen olsaydın ve bu kadar paran olsaydı arkadaşın sunduğu sistemi toplar mıydın 2 3 ay sonra ucuzlayabilir diyorsun hem ^^ çok saol bu kadar igilendiniz
NolongerN
kullanıcısına yanıt
dostum ucuzlarda zaten tr de doviz uçucagı için 200 dolara 1200 ödicegine 160 a 1200 ödicen degişen bişi olmıcak