Şimdi Ara

8 Gb Ram Aşırı Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance LowProfile DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram'e sahibim i5 3570K CPU var.Fakat bazen pc'im Rami aşırı kullanıyor hepsini kullanıyor yani.Virüs ve başka programlar sayesinde tarama yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı.Mesela bir uygulama açıyorum bir kaç saat sonra kapatıyorum ram kullanım miktarı çok düşmüyor.Ayrıca Gta V açık oyunu alta attım fakat ram tam kapasite çalışıyor normal midir bu durum sizce sorun nedir?Ve Pc Kasıyor haliyle..
     8 Gb Ram Aşırı Kullanımı 8 Gb Ram Aşırı Kullanımı

• Orda tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster yazıyor ona tıklarsan başka ne kullanıyor görebiliriz.
  • Windows 10 a yükseltme yapın, w7 sistemi w 8.1, w 10 kadar verimli kullanamıyordu. 2 gün önce de ayni problemi yasiyordum, formatsiz w10 a geçtim sıkıntı çözüldü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HeLLFever. kullanıcısına yanıt
    Buyrunuz
     8 Gb Ram Aşırı Kullanımı
  • Zaten windows 10 tam olarak bi çıksın direk geçicem
  • Olağan dışı bi kullanım gözükmüyor.Acaba boşta ram kullanımı ne kadar ?
    Fotoğrafta gözüken BOŞ kısmı dediğiniz kısım değil mi?
  • Lyclordx kullanıcısına yanıt
    Boşta kullanım derken hiçbi program açık değilken demek istedim.Mesela bilgisayarını açar açmaz görev yöneticisinden bakabilirsin.
    Pc açılışında durum budur
     8 Gb Ram Aşırı Kullanımı 8 Gb Ram Aşırı Kullanımı

• Görev Yöneticisi çalışan servislerin RAM tüketimini göstermez. Bunun için Çalıştır menüsünden (Win Tuşu + R) "resmon.exe" yazıp Resource Monitör çalıştırın ve RAM tabından en fazla Ram kullanan servislere ve yazılımlara topluca bakın. O ekranı buraya koyarsanız bilen kişilerde yorum yapabilir.
  • Elky kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için bunu öğrendiğim iyi oldu:). Gta V bayağı bi ram harcıyormuş anlaşılan
     8 Gb Ram Aşırı Kullanımı
  • Hmmm...
    İlginç, bu oyun cidden bu kadar ram yiyosa 8 cilogayt nene yetmezcilerin işi zora girecek gibi
  • rabitelli kullanıcısına yanıt
    Cidden fazla ram yiyor GTA V
  • Ebru Borhan E kullanıcısına yanıt
    Windows 10 da tam sürüm çıkmadı ki sürekli pc kullandığım için şuan için Windows 10 sıkıntılı olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.